YELLOW JASMINE - жовтий чай з додаванням пелюсток жасмину. Його готують традиційним способом без використання штучних ароматизаторів. Родом з провінції Хунань, в просторіччі її називають імператорським чаєм. Смак у нього тонкий, не схожий на смак будь-якого іншого чаю, в ньому можна відчути легку гіркоту, а також натяк на солодкість, який залишається довше. Володіє ніжним, але характерним ароматом, збагаченим відтінком жасмину. Настій солом'яно-жовтого кольору. Листя Імператорського чаю зелені, з ніжним жовтуватим відтінком.
зображення упаковки тільки для ваги 50 г, що залишився вага упакований в алюмінієві пакети.
.
Країна походження
- Китай
. спосіб заварювання
настоювати при температурі 75 - 80°C максимум 5 хвилин, потім відокремити листочки від настою. Якщо залишити листя в настої, чай буде дуже гірким і без аромату. Можна заварювати до 3 разів (подальше заварювання коротше).