рослинний замінник яєць для випічки, приготування їжі, панірування і в якості замінника жовтка без глютену 102 г - CULTURED FOODS

ЗАМІННИК ЯЄЦЬ НА РОСЛИННІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ВИПІЧКИ, ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ, ПАНІРУВАННЯ ТА
649 грн.

інгредієнти
борошно тапіоки, картопляний крохмаль, лушпиння подорожника, загусник: гуарова камедь, інулін (цикорій), барвник: бета-каротин, Гімалайська чорна сіль.
опис
vEGGs - рослинний замінник яєць для випічки і приготування їжі, виготовлений з натуральних інгредієнтів.
просто змішайте порошок з водою і подивіться, як через деякий час він перетвориться на вегейко!
Vegjajka vEGGs мають тривалий термін придатності і не займають місця в холодильнику! Варто завжди мати їх під рукою.
з однієї упаковки ви зробите 32 вегейка або вегжелтка. В упаковці дві мірні чашки: 5 мл і 25 мл.
для чого ви можете використовувати vEGGs?
використовуйте в стравах і десертах, де яйце використовується для зв'язування інгредієнтів.
ідеально підходить для млинців, пирогів, гамбургерів, печива, пирогів або панірувань.
також використовуйте vEGGs як яєчний жовток, наприклад, для пудингу або крем-брюле. Використовуйте стільки вегетаріанських яєць, скільки курячих яєць, передбачених рецептом.
з цього продукту vEGGs ви не зробите яєчню, омлет або яєчню.
спосіб приготування
1 vegejajko: налийте в блюдо 50 мл води (2 великих мірних ложки), додайте 5 мл порошку vEGGs (1 маленька плоска мірна ложка) і енергійно перемішайте. Дайте постояти 3 хвилини і використовуйте як яйце.
1 вегжелтий: налийте в ємність 25 мл води (1 велика мірна ложка), додайте 5 мл порошку vEGGs (1 маленька плоска мірна ложка) і 5 мл олії (1 маленька мірна ложка). Енергійно перемішайте. Дайте постояти 3 хвилини і використовуйте як жовток.
харчова цінність в 100 г сухої суміші
енергетична цінність: 1264 кДж/301 ккал
жир: 1,4 г
у тому числі насичені жирні кислоти: 0,3 г
вуглеводи: 56 г
у тому числі цукру: 2,3 г
клітковина: 27 г
білок: 2,8 г
сіль: 1,9 г
алергенна інформація
може містити сою і гірчицю
рекомендовані умови зберігання
зберігати закритим в сухому і тінистому місці.