олія дикого орегано є багатим джерелом вітамінів А і з, флавоноїдів і фенолів, включаючи карвакрол, який добре відомий кожному аромату орегано.
вміст карвакролу залежить від хемотипів рослин, підвидів, а також від регіону, якості врожаю, використовуваних частин рослини і навіть точного часу збору орегано.
100% натуральна олія орегано Aliness
Aliness Wild Oregano Oil Light - це 100% натуральна олія орегано з високим вмістом 90% карвакролу. Продукт містить тільки натуральний карвакрол, і така висока концентрація була досягнута за рахунок використання тільки процесу ректифікації, тобто фракціонування на основі відносної летючості компонентів і використання відповідних частин рослин найвищої якості.
випрямлення-це повністю фізичний процес, що означає, що під час нього не використовуються додаткові хімічні речовини. Масло орегано, отримане таким чином, не містить залишків шкідливих розчинників, які використовуються при традиційній екстракції розчинниками.
м'який на смак і хороший для жування!
масло орегано, що міститься в капсулах Wild Oregano Light Oil, було розчинено в натуральному оливковій олії першого віджиму. Таким чином, він характеризується м'яким смаком, а капсули ідеально підходять для жування, без ризику подразнення рота і горла.
в одній капсулі міститься 14,3 мг натурального масла орегано (включаючи 12,8 мг натурального карвакролу) і 255,7 мг оливкової олії першого віджиму (extra virgin).
Країна походження дикого орегано: Угорщина
додаткова інформація:
найбільш популярними є масла орегано з вмістом карвакролу 60% -70%. Більш високі концентрації можуть бути отримані тільки при використанні інноваційних процесів випрямлення. Ректифікація також називається фракційною дистиляцією-з фізичної точки зору це каскадна (багаторівнева) дистиляція, в якій кожен етап процесу живиться продуктом (дистилятом) попереднього процесу. Цей процес повторюється до тих пір, поки не буде досягнута очікувана концентрація.
масла з додаванням синтетичного карвакролу
існують також масла, які представляють собою суміші натуральних масел орегано разом з синтетичним карваколом, отриманим з d-лімонена. Масла орегано, представлені у вигляді суміші натурального і синтетичного карваколу, містять до 35% натурального і 65% синтетичного карвакролу.
крім різниці в смаку і запаху, масло орегано, що містить суміш синтетичного карквакролу, також бідніше цінними інгредієнтами, які природним чином містяться в рослині.