
ВИТРИМКА ЯЧМЕНЮ ЯЧМЕНЮ 1.7 КГ УЕС 23Л ВИТРИМКИ СОЛОДУ РІДИННА ЯСНА ДЛЯ ПИВА
1 474 грн.
Особливості продукту:
Wyprodukowany️ виготовлений із 100% високоякісного світлого пивоварного солоду.
Postać️форма: густий сироп.
płynny️ рідина
Ваг️колір: 30-60 ЄЦБ
Składniki️інгредієнти: солодовий екстракт
Alerg️аллергени: містить глютен
дізнайтеся про переваги солодового екстракту:
✅натуральний інгредієнт - солод: екстракт на 100% виготовлений з високоякісного солоду, що гарантує природну і автентичну природу інгредієнта.
✅ простий у використанні: завдяки формі сиропу продукт простий у використанні, що полегшує процес пивоваріння навіть для початківців пивоварів.
✅ідеальний колір і міцна піна : екстракт позитивно впливає на зовнішній вигляд пива, надаючи йому ідеальний колір і сприяючи підтримці стійкої і пишної піни.
✅чистий смак: продукт зберігає чистоту смаку, завдяки чому пиво, приготоване з його використанням, зберігає справжність і високу якість.Польща польського виробництва: екстракт проводиться на місцевому рівні в Польщі, що може бути важливим фактором для тих, хто цінує продукти з родоводом, відомої своєю високою якістю.

використання ячмінного солоду
⭐пивоваріння: ячмінний солод є ключовим інгредієнтом, який надає пиву смак, аромат і колір, розщеплюючи крохмаль на цукру.
⭐хлібобулочні вироби хлібобулочні вироби : солодове борошно з ячменю надає хлібу і пирогів характерний смак і забезпечує білок і клітковину.
⭐виробництво віскі: ячмінний солод при дистиляції надає віскі унікальні смакові якості, що розвиваються при витримці в бочках.
⭐виробництво солодощів і безалкогольних напоїв: солодовий екстракт додає солодкий смак і текстуру солодощів і безалкогольних напоїв в харчовій промисловості.

☑️ солодові екстракти немеленого можуть бути додані для ферментації пива з пивоварні замість цукру або глюкози.
☑️ цукор в нашому пиві виробляє небажаний дріжджовий аромат і післясмак. Використання екстракту усуває цей ефект. Екстракт додають перед першим бродінням. Однієї банки вистачає на 23 л пива.
☑️ використання солодового екстракту зробить домашнє пиво більш насиченим на смак і матиме більш міцну піну.
️ ️ немелені солодові екстракти можуть бути використані просунутими пивоварами для створення пива з індивідуальним смаком. Вони також можуть бути використані для ферментації заданої точки, яка буде дистильована.
