Винні дріжджі Bayanus з живильним середовищем BROWIN 400537

Винні дріжджі Bayanus з живильним середовищем BROWIN 400537


220 грн.


Код:10921872138
Наявність: в наявності
Код виробника: 400537
Вага продукту з одиничною упаковкою: 0.017 кг
EAN (GTIN): 5904816001464 ,
Чиста маса: 17 г
Торгова назва: Дріжджі Баянус + живильне середовище-універсальна-21%, 17 г
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
Винні дріжджі Bayanus з живильним середовищем BROWIN 400537
універсальні дріжджі Bayanus + середовище BROWIN 400537

виробник: Browin

винні дріжджі Bayanus + універсальне середовище

виробник: BROWIN

для міцних вин 21 % - універсальний набір дріжджів з живильним середовищем дозволяє при застосуванні трьох відповідних доз цукру проводити бродіння до 21 % .

цінується штам Saccharomyces Bayanus-це високоалкогольні дріжджі, ферментуючі в широкому діапазоні температур.

швидке бродіння без побічних продуктів-продукт забезпечує швидке бродіння цукру, що міститься в установці, без виділення несприятливих побічних продуктів.

для білих, рожевих і червоних вин – Bayanus Strong Vita-універсальний набір для бродіння всіх видів фруктів.

ефективний набір-упаковки з 7 г дріжджів і 10 г середовища достатньо для приготування до 25 л.

дріжджі + живильне середовище для білих, рожевих і червоних вин BAYANUS STRONG VITA-ідеальний дует для приготування смачного, міцного 21% домашнього вина.

набір відмінно підійде для вин з винограду, яблук, слив, шипшини, малини, полуниці, вишні, чорної смородини і багато чого іншого.

BAYANUS STRONG VITA-це набір, до складу якого входить цінний штам винних дріжджів Saccharomyces Bayanus, який разом зі спеціально підібраними середовищами забезпечує високу і швидку ферментацію навіть в суворих температурних умовах.

продукт дуже простий у використанні . Упаковки з 7 г дріжджів і 10 г середовища достатньо для приготування 25 л.

спосіб застосування дріжджів:

1. Змішайте вміст пакетика з дріжджами в 100 мл кип'яченої і охолодженої до температури. 30°C води і залиште на 20 хвилин.

2. Вилийте суспензію в ємність для бродіння/балон з налаштуванням (з вмістом цукру 20⁰blg).

використання середовища:

додавайте середу трьома рівними порціями (плоска чайна ложка):

1. Перший розчинити в ОК. 100 мл сусла, потім вилийте його в бродіння перед додаванням дріжджів і перемішайте.

2. Другу додайте разом з дозою цукру на 3-й день бродіння.

3. Третій додайте разом з дозою цукру на 10-й день бродіння.

не додавайте живильне середовище безпосередньо в дріжджі!

для отримання 21% спирту підсолоджуйте вино трьома порціями по 1,25 кг цукру / 25л через 3, 6 і 10 днів (коли вміст цукру в суслі знизиться до 10-14⁰blg).

інгредієнти:

середовище 58,8% (гідрофосфат (V) діамона), компоненти неактивних дріжджових клітин, вітамін B1 (тіамін гідрохлорид), дріжджі 41,2% (Saccharomyces cerevisiae var. bayanus), емульгатор (моностеарат сорбіту).

Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.