виробник: Browin

Винні дріжджі Bayanus з живильним середовищем BROWIN 400537
220 грн.

винні дріжджі Bayanus + універсальне середовище
виробник: BROWIN
для міцних вин 21 % - універсальний набір дріжджів з живильним середовищем дозволяє при застосуванні трьох відповідних доз цукру проводити бродіння до 21 % .
цінується штам Saccharomyces Bayanus-це високоалкогольні дріжджі, ферментуючі в широкому діапазоні температур.
швидке бродіння без побічних продуктів-продукт забезпечує швидке бродіння цукру, що міститься в установці, без виділення несприятливих побічних продуктів.
для білих, рожевих і червоних вин – Bayanus Strong Vita-універсальний набір для бродіння всіх видів фруктів.
ефективний набір-упаковки з 7 г дріжджів і 10 г середовища достатньо для приготування до 25 л.
дріжджі + живильне середовище для білих, рожевих і червоних вин BAYANUS STRONG VITA-ідеальний дует для приготування смачного, міцного 21% домашнього вина.
набір відмінно підійде для вин з винограду, яблук, слив, шипшини, малини, полуниці, вишні, чорної смородини і багато чого іншого.
BAYANUS STRONG VITA-це набір, до складу якого входить цінний штам винних дріжджів Saccharomyces Bayanus, який разом зі спеціально підібраними середовищами забезпечує високу і швидку ферментацію навіть в суворих температурних умовах.
продукт дуже простий у використанні . Упаковки з 7 г дріжджів і 10 г середовища достатньо для приготування 25 л.
спосіб застосування дріжджів:
1. Змішайте вміст пакетика з дріжджами в 100 мл кип'яченої і охолодженої до температури. 30°C води і залиште на 20 хвилин.
2. Вилийте суспензію в ємність для бродіння/балон з налаштуванням (з вмістом цукру 20⁰blg).
використання середовища:
додавайте середу трьома рівними порціями (плоска чайна ложка):
1. Перший розчинити в ОК. 100 мл сусла, потім вилийте його в бродіння перед додаванням дріжджів і перемішайте.
2. Другу додайте разом з дозою цукру на 3-й день бродіння.
3. Третій додайте разом з дозою цукру на 10-й день бродіння.
не додавайте живильне середовище безпосередньо в дріжджі!
для отримання 21% спирту підсолоджуйте вино трьома порціями по 1,25 кг цукру / 25л через 3, 6 і 10 днів (коли вміст цукру в суслі знизиться до 10-14⁰blg).
інгредієнти:
середовище 58,8% (гідрофосфат (V) діамона), компоненти неактивних дріжджових клітин, вітамін B1 (тіамін гідрохлорид), дріжджі 41,2% (Saccharomyces cerevisiae var. bayanus), емульгатор (моностеарат сорбіту).