- автор: Fern Green
- видавництво: Buchmann / GW Foksal
- Рік випуску: 2022
- палітурка: М'яка обкладинка
- кількість сторінок: 160
- формат: 14.8 x 21.0 см
- ISBN: 978-83-280-9487-1
- штрих - код (EAN): 9788328094871
книга тільки силос - опис
консервує їжа, полегшує її перетравлення, є джерелом вітамінів, сприяє обміну речовин і підтримує баланс організму-квашення, ферментація і засолювання.
мода на силос повернулася, і завдяки цій книзі ви дізнаєтеся, як приготувати камбуч, кефір, Кім чи, вкусити лимон і приготувати мармелад з кумкватів.
ферментації ми можемо піддати практично всі овочі і фрукти, тому варто знати найцікавіші рецепти збереження їх поживних речовин і вітамінів. Силос-це багатство культури бактерій, пробіотиків, які знімають алергію і харчову непереносимість, навіть знижують ризик виникнення раку.