
Tempeh натуральний Vege замінник м'яса веганські Bio Merapi джерело білка
495 грн.

темпе-традиційний інгредієнт індонезійської кухні. Продукт виготовляється з соєвих бобів і піддається процесу ферментації.
темпе використовується в веганської і вегетаріанської кухні, як замінник м'яса і молочних продуктів.
приготування темпе починається з замочування соєвих бобів, після чого готується з додаванням подкисляющего речовини (додавання оцту). Під час варіння створюються відповідні умови для розвитку грибів. Соєві боби проціджують, охолоджують і додають в них закваску, що містить спори Rhizopus oligosporus (гриб загону молочниці), після чого інкубують протягом 24-36 годин при температурі 30-42°C.
корисно знати!
Темреһце продукт, який постійно дозріває. Міцелій реагує на сонячні промені і велику кількість світла. Знебарвлення або темні сліди на продукті не є ознакою псування. Темреһможе змінити свій відтінок протягом терміну придатності від споживання. Це залежить від кількості світла, що падає на нього.
інгредієнти
соя* варена,вода,закваска:Rhizopus oligosporus *сертифікований органічний інгредієнт
харчова цінність в 100 г
енергетична цінність:757 кДж /182 ккал
жир:8,0 г - включаючи насичені жирні кислоти:1,6 г
вуглеводи:3,5 г - включаючи цукор:0,7 г
білок:19 г
сіль:0,1 г
додаткова інформація
зберігати при температурі від 2 до 8°C. веганський, вегетаріанський продукт. Без консервантів, без ГМО.
Вага нетто: 200 г


для чого використовувати темпе?
темпе є сухим продуктом, тому він також підходить для сухих страв. Корисно використовувати темпе для швидких обідів або здорових вечерь, де їх приготування займе всього хвилину. Великий вміст білка в продукті, безумовно, може замінити м'ясо, тому темпе можна подавати з салатом, кашею або рисом.
темпе можна готувати, смажити, смажити на грилі, а також запікати. Перед термічною обробкою його варто замаринувати або приправити.
зразкові страви з використанням темпе
- темпе з кабачками
- темпе з гречкою з додаванням смажених овочів
- темпе з соєвим соусом з овочами і рисом
- темпе по-грецьки (ala Fish по-грецьки)
рецепт темпе по - грецьки
інгредієнти
- 3 кубики натурального темпе
- 3 моркви
- 2 петрушки-корінь
- шматочок селери
- 2-3 цибулини
- 2 зубчики часнику
- консервовані помідори або 4-5 свіжих помідорів >
- оливкова олія
- спеції, трави, такі як копчений перець, солодкий і гострий перець, любисток, базилік, орегано, перець, соєвий соус
темпе нарізати скибочками і замаринувати в соєвому соусі, дати постояти близько 30 хвилин.
цибулю і часник нарізати, обсмажити на оливковій олії.
овочі (крім помідорів) натерти на крупній тертці, додати в обсмажену цибулю, додати води, спеції, тушкувати під кришкою.
помідори очистити від шкірки, нарізати і додати до овочів, доливши трохи води, тушкувати. Як тільки все стане м'яким, зніміть з вогню і обсмажте темпе на другій сковороді.
У запіканку викласти поперемінно шарами темпе з овочами.

