виробник: RU

свиняча кишка Калібр 24/26 20м біла ковбаса
913 грн.

кишки натурали свинини для ковбаси 24/26 20mb.
кишечник з нашого асортименту очищається, відкалібровується і консервується сіллю. Калібр кишечника підбирається в залежності від виду і виду ковбаси.
кишки калібру 24/26 мм ідеально підходять для більш товстих кабаносов, сосисок, сосисок.
зберігання :
перед відкриттям - зберігати при температурі навколишнього середовища, в сухому, не сонячному місці.
після розтину-рекомендується температура зберігання 0-14°C. дуже часті поставки від кращих виробників країни гарантують найвищу якість і найтриваліший термін зберігання.
використання :
кишечник перед використанням слід замочити прибл. 20 хв. у воді при температурі близько 30°C.
Країна походження, номер партії ,термін придатності, умови зберігання на упаковці.