швидкорозчинні пекарські дріжджі (сухі порошкоподібні) вагою: 10 кг
(коробка з 20 упаковок по 500 г кожна)
дуже ефективні для приготування хліба з будь-якого виду борошна.
це відібрані, дуже активні штами дріжджів s. cerevisiae, здатні швидко бродити тісто. Вони володіють такими ж ферментаційними властивостями, як і свіжі дріжджі, але в 3-4 рази ефективніше їх. Вони володіють всіма перевагами сухого продукту: стабільне і регулярне якість, тривалий термін зберігання.
хлібобулочні сушені дріжджі призначені для виробництва продуктів, що містять максимум 5% цукру.
дріжджі слід використовувати відповідно до рецепту тіста в кількості близько 1% по відношенню до борошна.
їх використовують:
- пряме змішування в борошно або
- пряме перемішування в тісто після 1 хвилини замісу.
дріжджі не допускати контакту з льодом або холодною водою .
для отримання свіжих дріжджів необхідно змішати їх наступним чином:
1 кг сухих дріжджів+2 літри води = 3 кг свіжих дріжджів
дріжджі відповідають світовим стандартам ФАО / ВООЗ і мають сертифікат головного санітарного Інспектора (ГІС).
сухі дріжджі, спочатку упаковані, можуть зберігатися при температурі до 35 градусів протягом 2 років. Після відкриття Зберігайте дріжджі в закритому пакеті в холодильнику.
термін придатності:26/08/2026