Стартовий набір для світлих фруктових вин, на 25 л

Стартовий набір для світлих фруктових вин, на 25 л


1 089 грн.


Код:16157694378
Наявність: в наявності
Код виробника: #237115433332 ,
Марка: Інна (Лемаг)
Склад набору: дріжджі живильне середовище
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
стартовий набір для фруктових вин зі світлих фруктів

на 25 л

спеціально для наших клієнтів ми підготували унікальний набір для бродіння для світлих фруктових вин з доданою інструкцією. Протокол виробництва здійснюється простим способом протягом усього процесу ферментації з урахуванням моментів додавання препаратів і їх кількості.Серед яскравих плодів, придатних для виробництва фруктового вина, слід виділити: яблука, груші, білу смородину, агрус, білу шовковицю, айву, айву. Для світлого квіткового вина ідеально підійде бежевий. 

все необхідне для створення власного фруктового вина - в одному місці!

Стартовий набір для світлих фруктових вин, на 25 л
набір включає в себе:
  • дріжджі STG S101 5 г
  • Springferm 5 г
  • тіамін БІАМОНІЙФОСФАТ TAP 10 г
  • SpringArom 10 г
  • універсальний пектофермент 5 мл
  • метабісульфіт калію 10 г
  • сорбат калію 10 г
  • topgran+ 50 г
  • протокол виробництва білого вина
  • метрика/журнал бродіння

дріжджі STG S101

  • завдяки кріофільному характеру St. Georges S101 ідеально підходять для ферментації червоних, білих і рожевих вин при температурі 8-10°C. вони рекомендуються також для сусла, на якому була проведена холодна мацерація. Дріжджі St. Georges S101 підсилюють фруктові та квіткові аромати. Використовуючи вищезгаданий штам дріжджів і проводячи процес мацерації з активованим вугіллям або термовініфікації, ви можете отримати рожеве вино, що характеризується свіжістю і легкістю в завершенні. Через Походження Сен-Жоржа S101 особливо рекомендуються для сортів Піно Нуар і гаме, а також для виробництва червоних столових вин з винограду, такого як Темпранільо, Санджовезе, Сінсо, Пінотаж, Гренаш.

середовище TAP

  • це середовище використовується для збільшення кількості поживних речовин у суслі під час ферментації. Що міститься в ньому тіамін збільшує популяцію дріжджів і помітно підвищує ефективність ферментації.

SpringFerm

  • Springferm є активатором ферментації, що діє на основі автолізу дріжджів. Цей препарат в три рази багатий азотом, ніж доступні основні неактивні дріжджі. Це органічне середовище дріжджового походження, яке, крім тіаміну, містить амінокислоти, стерини, мінерали та вітаміни, А також клітинні стінки дріжджів. Такий склад забезпечує проведення повного бродіння.

метабісульфіт калію

  • додавання метабісульфіту калію у відповідних кількостях зупиняє ферментацію. Крім того, він має антиоксидантну дію. Цей препарат також захищає вино від бактеріальних інфекцій. Це засіб, який зазвичай використовується в харчовій промисловості для забезпечення безпеки харчових продуктів. Метабісульфіт калію має форму білого кристалічного порошку.

SpringArom

  • антиоксидантні властивості: захист ароматичних сполук, зокрема тіолів, і захист кольору від потемніння
  • SpringArom багатий органічним азотом і в поєднанні з доданим в необхідній кількості двуаммонфосфатом
  • може оптимально захистити ферментацію.поліпшення органолептичних властивостей:
  • надає вину свіжість і округлість.

сорбат калію

  • ця сполука перешкоджає розвитку дріжджів і запобігає відновленню бродіння в пляшці. Необхідний для виробництва вина із залишковим цукром, наприклад напівсолодкого. 

TopGran+

  • універсальний освітлюючий Бентоніт. Це дозволяє позбутися від білкової каламутності у вині.

рідкий Пэктоэнзим

  • універсальний пэктоэнзим дозволяє підвищити ефективність віджиму фруктового соку, прискорює процес осідання, а на більш пізніх етапах виробництва вина сприяє процесу освітлення. 
Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.