Вага нетто: 1 кг
Країна походження: Польща
соя характеризується високим вмістом ізофлавонів, інакше фітоестрогенів, тобто сполук, які в організмі людини проявляють активність, аналогічну естрогенів
-знижує захворюваність деякими пухлинами(особливо пухлинами молочної залози і простати);
- містяться в сої ізофлавони проявляють кардіопротекторну дію, знижуючи ризик захворювань системи організму.серцево-судинних захворювань, включаючи ішемічну хворобу серця і атеросклероз.
- допомагає контролювати артеріальний тиск, сприяє метаболізму жирів, знижує загальний холестерин;
- підтримує роботу і регенерацію печінки, завдяки вмісту соєвих ізофлавонів;
- соя може знизити рівень глікемії;
- запобігає остеопорозу, завдяки вмісту фітоестрогенів, які збільшують мінеральну щільність кісток. Регулярне вживання соєвих продуктів впливає на масу і щільність кісткової тканини.особливо рекомендується для жінок в період менопаузи, у яких вироблення жіночих гормонів, в тому числі естрогену, сильно обмежена;
-протидіє резорбції кісткової тканини завдяки вмісту ізофлавонів, які діють аналогічно естрогенів людини;
- фітоестрогени, що містяться в сої, полегшують неприємні симптоми менопаузи: нервозність і дратівливість, припливи, гіпергідроз, проблеми зі сном, нетримання сечі;
- сприяє правильному функціонуванню сечовивідних шляхів.