шинка 1,5 літра
шинка-це спеціальний кухонний пристрій, призначений для варіння різних видів шинки, фаршу та інших м'ясних продуктів. Простий в експлуатації і будівництві. Він складається з основного контейнера, притискної пластини і кришки з пружиною. Дозволяє готувати до 1,5 кг м'ясної продукції за один раз. На бічній стороні каструлі є гніздо з отвором, що дозволяє безпосередньо вимірювати температуру м'ясної завантаження. Для цього використовується міцний термометр з нержавіючої сталі, ідеально підходить для випічки різних видів м'яса. Спеціальна градація точно вказує ідеальну температуру смаження птиці, свинини, телятини, баранини і яловичини. Діапазон температур 0°C - +120°C.
У комплект також входять поліетиленові пакети 17x32 см, в упаковці 10 шт.використання мішків полегшує укладання м'яса в контейнер, а також витяг вже готового м'ясного продукту. Продукт повністю виготовлений з ПЕ, схвалений для контакту з харчовими продуктами. Товщина плівки 0,04 мм.
розміри шинки:
ємність: 1.5 l
загальна висота: 19.5 см
висота трубки: 17 см
діаметр 11.5 см
розміри мішків:
ширина виробу: 17 см
Висота виробу: 32 см (10 шт.)
спосіб приготування м'яса у шинці.
-обраний шматок м'яса необхідно замаринувати напередодні, щоб він встиг увібрати всі аромати спецій.
- замариноване м'ясо перекласти в спеціальний поліетиленовий пакет, а потім помістити в основну ємність.
- ставимо притискну кришку з пружиною і кришкою, тим самим закриваючи шинку м'ясним пакетом.
- ставимо шинку в каструлю і заливаємо водою до 3/4 висоти приладу.
-починаємо нагрівати воду і заварювати шинку за обраним рецептом. Зазвичай його потрібно заварювати при температурі води ок.75-80°C протягом 2-3 годин, щоб температура м'яса всередині шинки піднялася до ОК. 72°C. звичайно, вона не повинна перевищувати 80-90°C.
- контролюємо температуру за допомогою зовнішнього термометра. Однак ми не допускаємо кипіння води. Шинку потрібно варити, а не готувати.
- після закінчення варіння шинки охолоджуємо шинку, поливаючи її холодною водою. Ми залишаємо остигати, ставимо в холодильник і тільки через добу, коли м'ясо придбає щільну консистенцію, витягуємо пакет з готовою шинкою.
продукт абсолютно новий