
Сільське сало з м'ясом і цибулею в банку 160 г, традиційний смак
341 грн.

дійсно, смачне сало, з додаванням великої кількості шкварки, свинини і цибулі.
витягніть його з холодильника досить рано-тоді він буде краще змазаним, але і найсмачнішим. Приправити за бажанням-нам подобається додавати щіпку солі.без консервантів!

сало з цибулею-справжнє делікатесне блюдо, яке в багатьох ресторанах, де подають традиційну польську кухню, подається як так зване чекадло. або сільський стіл. чудово поєднується зі свіжим хлібом і маринованим огірком .
сало з м'ясом і цибулею є ідеальним гарніром для вечірок і зустрічей в колі близьких-він також відмінно підійде для більш елегантних урочистостей.
легко розподіляється по хлібу, а завдяки додаванню м'яса і смаженої цибулі його смак унікальний.


склад:
- свинячий жир,
- свинина,
- цибуля,
- сіль,
- спеції.
100 г продукту отримують з 62 г свинячого жиру, 52 г свинячого м'яса,15 г свіжої цибулі.4
харчова цінність в 100 г продукту
- енергетична цінність 2362 кДж / 572 ккал;
- жир 56 г, включаючи насичені жирні кислоти 22 г;
- вуглеводи 4,3 г, включаючи цукру 1,0 г;
- білок 14 г;
- сіль 1,4 р.
відмінний запас вдома або в дорозі
Trwałe міцний, тому що просто, традиційно пастеризований.
зберігати в сухому і прохолодному місці. Захист від прямих сонячних променів.
після відкриття зберігати в холодильнику і вживати протягом 2 днів.
