сіль для в'яленого м'яса 1000 кг

СІЛЬНИЧКА ДЛЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ CIECH 1000KG
29 458 грн.

призначення:
- консервування м'яса
- приготування маринадів
- затвердіння ковбас
про продукт
нітритна отверждающая сіль (peklosol*) незамінна у виробництві м'ясних і ковбасних виробів. Затвердіння відноситься до одного з найстаріших способів збереження їжі – консервації з використанням солі. Пеклосоль забезпечує мікробну стабільність м'яса, усуваючи загрозу ботулізму; він зберігає м'ясо, додаючи рожевий колір і пікантний післясмак.

переваги використання нітритної сольової солі
- консервуючі властивості
- можливість адаптації типу солі до виробничого процесу підприємства
- підкреслює природний колір м'яса
- забезпечує мікробіологічну стабільність





