PEKLOSOL 1kg
- Peklosol, сіль для затвердіння-це відмінна суміш для затвердіння, яка використовується в технологічних процесах м'ясної промисловості.
- виробляється на основі вакуумної солі.
- компоненти для виробництва мають відповідні сертифікати і ретельно відбираються з продуктів, доступних на ринку.
- для засолювання і затвердіння підходить будь-яке м'ясо забійних тварин і дичину.
- найчастіше в'ялене м'ясо свинини.
- Peklosol використовується для виробництва розсолу, для ін'єкцій або сухого втирання.
- найчастіше в'ялене м'ясо свинини, на яке в'ялене м'ясо впливає облагороджуюче, надаючи йому специфічний колір, смак і запах.
- вона протидіє розмноженню бактерій і фіксує червоно-рожевий колір м'яса.