товар ми відправляємо з Понеділка по четвер , по п'ятницях не відправляємо, - щоб свіжі продукти не лежали всі вихідні на кур'єрських сортуваннях.
зберігати в холодильнику
цікавий факт:
Популярність грибів сімедзі пов'язана з їх сильним смаком, який надзвичайно цінується в Азії. Після шиітаке і енокі є найбільш часто вживаними грибами в Японії. Після приготування їх злегка маслянисто – горіховий смак посилюється. Крім того, ці гриби, незважаючи на приготування їжі або смаження, залишаються надзвичайно хрусткими і надають стравам цікаву текстуру. Перед додаванням у варіння необхідно зрізати гриби з їх коренів, потім розпадаються природні кластери, в яких вони ростуть, і ми отримуємо окремі гриби. І коричневий, і білий сорти можна використовувати взаємозамінно в рецептах, оскільки вони майже однакові за смаком. Вони підходять для супів, рагу, соусів, смажених страв з локшиною, омлетів, салатів, їх також можна запікати і маринувати. Вони дуже добре поєднуються з морепродуктами, цитрусовими, м'ясом на грилі, білим вином і свіжою зеленню.