автор:Мішель Кеог, Карієлін Тіллман
EAN:9788375797985
Тип видання:книга
сторінки:192
обкладинка:М'яка обкладинка
Sid:2913490
автор:Мішель Кеог, Карієлін Тіллман
EAN:9788375797985
Тип видання:книга
сторінки:192
обкладинка:М'яка обкладинка
Sid:2913490
секрети сушіння харчових продуктів - це практичне керівництво, за допомогою якого ви крок за кроком навчитеся створювати смачні, поживні ласощі з швидкопсувних фруктів, овочів, м'яса або трав. Ви дізнаєтеся правила сушіння окремих продуктів і ознайомитеся з порадами, які дозволять вам уникнути основних помилок.У книзі ви знайдете цінну інформацію про: переваги домашньої сушки харчових продуктів;механізмі дії дегідратора; виборі відповідного дегідратора та інших кухонного приладдя;правилах продовольчої безпеки;методах, що дозволяють зберегти смак і колір сушених продуктів;продуктах, найбільш придатних для сушіння;факторах, що впливають на час сушіння харчових продуктів;способах приготування їжі для сушіння;зберіганні висушених продуктів.