Секрети сушіння харчових продуктів в. 2020

Секрети сушіння харчових продуктів в. 2020


913 грн.


Код:16518052209
Наявність: в наявності
Cтан: Новий
Носій: паперова книга
Заголовок: Секрети сушіння харчових продуктів
Рік видання: 2016
Вага продукту з одиничною упаковкою: 0.612 кг
Кількість сторінок: 192
Ширина продукту: 20 см
Стан: Новий
Обкладинка: м'який
Автор: Мішель Кіо
Мова публікації: польський
Видавництво: Видавництво Галактика
Номер видання: 1
Висота продукту: 22 см
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
Секрети сушіння харчових продуктів в. 2020
секрети сушіння харчових продуктів

автор:Мішель Кеог, Карієлін Тіллман

EAN:9788375797985

Тип видання:книга

сторінки:192

обкладинка:М'яка обкладинка

Sid:2913490

секрети сушіння харчових продуктів

секрети сушіння харчових продуктів - це практичне керівництво, за допомогою якого ви крок за кроком навчитеся створювати смачні, поживні ласощі з швидкопсувних фруктів, овочів, м'яса або трав. Ви дізнаєтеся правила сушіння окремих продуктів і ознайомитеся з порадами, які дозволять вам уникнути основних помилок.У книзі ви знайдете цінну інформацію про: переваги домашньої сушки харчових продуктів;механізмі дії дегідратора; виборі відповідного дегідратора та інших кухонного приладдя;правилах продовольчої безпеки;методах, що дозволяють зберегти смак і колір сушених продуктів;продуктах, найбільш придатних для сушіння;факторах, що впливають на час сушіння харчових продуктів;способах приготування їжі для сушіння;зберіганні висушених продуктів.

Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.