Країна походження: Італія
найкраще вживати до: 30.09.2025
ми також рекомендуємо рис:
*арборіо - для різотто № 5907750417551
*басматі № 5907750414529
*коричневий № 5907750419043
*чорний № 5907750420117
*жасмин № 5907750414468
*параболічний № 5907750415502
*червоний № 5907750420513
1. Сирий рис заливаємо водою, ретельно перемішуємо. Потім наливають воду молочного кольору. Цю процедуру повторюють кілька разів до отримання прозорої води.
2. Заливаємо рис водою в пропорції: стакан рису-стакан і 1/3 води.
3. Приготування рису. Готуємо рис під кришкою близько 10 хвилин, в кінці варіння зменшуємо вогонь. Через 10 хвилин ставимо каструлю з рисом-не розкриваємо.
4. Приготування розчину для рису. На розігріту сковороду наливаємо рисовий оцет, Мірін рисове вино, додаємо цукор і сіль-ретельно перемішуємо.
5. Після 10 хвилин відпочинку перекладіть рис в миску. Потім повільно виливаємо розчин в рис і обережно перемішуємо рис. Приготований рис повинен бути кімнатної температури, тоді він готовий до використання в суші.
харчова цінність продукту в 100 г:
- енергетична цінність: 1547 кДж/ 370 ккал
- жири: 0,6 г
- У тому числі насичені жирні кислоти: 0,2 г
- вуглеводи: 81,7 г
- У тому числі цукру: 0,2 г
- клітковина: 2,8 г
- білок: 6,8 г
- сіль: 0 г
харчова цінність являє собою орієнтовну цінність, зазначену на основі виробника або постачальника.