
Редис червоний фіолетовий насіння на паростки 50 г
264 грн.


паростки редьки (Raphanus sativus) своїм чудовим ліками від застуди зобов'язані не тільки високим вмістом вітаміну З (містять його в 2,5 рази більше, ніж корінь редьки), але і посиленою дією
параметри:
- інгредієнти:насіння редиски червоний фіолетовий
- час проростання:5-6 днів
- час замочування насіння:4-6 год
- рекомендований метод вирощування:паросток, банку
- як є:сирої
- упаковка: Саше типу Doypack із застібкою-блискавкою
харчова цінність паростків
- вітаміни:A, B1, B2, B3, C, E
- мінеральні компоненти:кальцій, залізо, магній, цинк, сірка, калій, фосфор, мідь, марганець
- інші:хлорофіл, інозитол, паба, білок
джерело: kiełki.info
підготовка паростків:
виробляти паростки в домашніх умовах дуже просто за допомогою паростка Toraf. Дотримуючись інструкції з експлуатації, паростки готові до вживання через 3-4 дні. Паросток дозволяє одночасно вирощувати 3 види паростків.
інший метод виробництва паростків-виробництво паростків в банку. Для цього насіння необхідно промити, потім пересипати в попередньо ошпарену посуд і залити кип'яченою теплою водою. Замочити на кілька годин, потім воду злити, а насіння промити, посуд накрити марлею, перев'язати і поставити в тепле (18-22oC), що не сонячне місце. За цей час паростки потрібно промивати 2 рази в день водою. Паростки готові до вживання при довжині ОК.1-2 см, через 3-4 дні.