Ціна з ПДВ за 1 кг: 6,40 зл
пшоно-королева всіх каш !!!
пшоно виробляється з очищеного зерна пшона. Він не містить глютену-без занепокоєння його можуть вживати діти, люди, які дотримуються безглютенової і легко засвоюваної дієти. Він має жовтий колір і має приємний, ніжний смак. Крім того, крупа має дуже високий вміст крохмалю, ОК.65%. Ця каша:
- здорова;
- смачна;
- легко засвоюється;
- поживна;
- щелочообразующая (позитивно впливає на наш організм, який щодня подкисляется).
склад: у його складі міститься великий вміст вуглеводів, білків, вітамінів групи в, лецитину, кремнезему, клітковини, жирів, мінеральних компонентів, тобто магнію, кальцію, калію, фосфору, заліза.
може містити сліди глютену.
властивості: через відсутність вмісту глютену його можуть вживати люди, які дотримуються безглютенову і легко засвоювану дієту, а також діти.
- харчова цінність, в 100 г,
- енергетична цінність, 1449 кДж/346 ккал
- жир, 2,9 г
- включаючи насичені жирні кислоти, 0,6 г
- вуглеводи, 71,6 г
- включаючи цукру, 0,1 г
- білок, 10,5 г
- сіль, <0,01 г
- клітковина, 3,2 г
використання: пшоно ідеально підходить в якості добавки до м'яса, запіканок, супів, молочних супів, каш, пельменів, . Ви також можете приготувати його солодким з фруктами, бакаліями, корицею і т.д. чудово замінює картоплю і рис.
приготування: пшоно варять у воді або з додаванням молока (навпіл) або на самому молоці. Пропорції: 1 стакан. крупи по 2,5 склянки. води, молока. Спочатку крупу потрібно ретельно промити. Найкраще і швидше за все це робити під проточною водою на ситі. Потім насипаємо крупу в киплячу воду / молоко, можна додати столову ложку вершкового масла для збагачення смаку. Готуємо ОК.20 хв під кришкою, не помішуючи, каша сама утворює собі трубочки, через які буде "виходити" пар.
зберігання: сухе, повітряне, темне місце, при температурі навколишнього середовища.