пралінова паста хрусткі екзотичні фрукти 2,5 кг
інгредієнти: мигдаль 43%, цукор, молочний шоколад (цукор, какао-масло, сухе молоко, какао-маса, сухе молоко, емульгатори: соялецитин, натуральний мигдальний порошок), хрусткі пластівці 6% (пшеничне борошно, цукор, кокосова олія, картопляне борошно, сіль, карамелізований цукор, емульгатори: соняшникова лецитин, екстракт ванілі), емульгатори: лецитин соняшнику, Е100, може містити слідові кількості яєць та інших горіхів.
використання:
в шоколаді
в якості начинки для використання окремо або з додаванням шоколаду для додання йому більшої структури.
відмінно підходить для креміні з різними комбінаціями і начинками з будь-яких праліне.
цікаво для нових мастильних кремів.
у тісті
відмінно підходить для хрустких вставок в торти і моно. Rocher з ефектом скління.
у приготуванні морозива
цікавий ефект "stracciatella".
виробник: Icam, Італія