ріжкове дерево-це Борошно ріжкового дерева, тобто подрібнені в порошок насіння, які знаходяться в стручках дерева ріжкового дерева.
ця рослина за зовнішнім виглядом і смаком нагадує какао і може використовуватися в якості його заміни.
Karob можна використовувати різними способами, а не тільки в якості альтернативи шоколаду і какао.
серед іншого:
- це відмінний загусник для соусів
- він може замінити яйця при випічці тортів
- він використовується при виробництві морозива
- на його основі виробляються лікери, вино і мед з каробі
рецепт пудингу з каробі:
інгредієнти:
- 3 склянки рослинного молока
- 3 чайні ложки картопляного борошна
- 3 столові ложки кароба
молоко змішати з каробом, нагріти. Картопляне борошно розім'яти з невеликою кількістю води, додати в молоко, довести до кипіння і трохи потримати на повільному вогні.