інформація про продукт
набір для приготування домашнього пива gozdawa знавець американського коричневого Елю 3,4 кг Вага 3400 г
Brewkit Gozdawa-знавець американського коричневого Елю
солодовий екстракт для приготування 23л пива в стилі американського коричневого Елю. Популярне Американське темне пиво на всі випадки життя. Забарвлення коричневе, переливається, гіркота відносно низька, ніжні ефірні післясмаку. Посилатися на цукор. Витримка 4 тижні. Домашнє пиво, це не складно, ви будете робити його вдома без особливих зусиль. Ми отримуємо карбонізацію шляхом додавання цукру перед забутеленням. Термін придатності такого саморобного пива становить більше 2 років. Здивуйте своїх друзів і себе, пиво набагато краще, ніж куплене в магазині, воно коштує Вам 1 злотих/ 0,5 л пива, і на смак воно схоже на пиво з верхньої полиці, більше 3 злотих. Але найголовніше, що Ви знаєте, що п'єте, врешті-решт у вас буде можливість дізнатися смак справжнього пива.
продукт польської фірми GOZDAWA, використовуваний для приготування 23 л пива.
завжди тривалі терміни придатності.
Brewkits gozdawy знавець / експерт це brewkits Complete, все вже в складі (екстракт nachmielen, екстракт nachmielen і пивні дріжджі), нічого не потрібно додавати. Роблячи домашнє пиво з цих пивоварень, ми впевнені, що саме такий сорт пива нам вийде, як описує виробник.
детальна інструкція з приготування пива знаходиться на упаковці кожного Brewkit, в залежності від типу пива спосіб приготування може незначно відрізнятися.
наступні етапи приготування пива такі: ми поміщаємо закриту банку з екстрактом в каструлю з гарячою водою на 10 хвилин, це робиться для розрідження вмісту, що полегшить нам його витяг. До ОК.у 5-літрову посуд насипаємо 1 кг цукру (Примітка: цукор можна замінити глюкозою пивним цукром або солодом), додаємо 2 літри окропу і перемішуємо до розчинення цукру, потім додаємо вміст банки і знову ретельно перемішуємо. Розчин після охолодження виливаємо в ємність для бродіння або балон. Додаємо 20 л теплої води і ретельно перемішуємо. Потім додаємо раніше зволожені дріжджі. Після додавання дріжджів все ретельно перемішати і закрити отвір ємності ферментаційної трубкою.
при розливі пива в пляшки необхідно додавати в кожну пляшку потрібну кількість цукру, цукру
пивовара або глюкози, щоб газувати пиво.
кількість цукру / глюкози, необхідне для газування пива: 350 мл-2,8 г 500 мл-4 г 750 мл - 6 г для вимірювання необхідної кількості цукру або глюкози ми можемо використовувати спеціальний совок, доступний на іншому нашому аукціоні, або невелику чайну ложку-1 плоска чайна ложка становить близько 5 г цукру/глюкози.
бажаємо вам приємного апетиту. ! ! !ЦЕ ДІЙСНО ТОГО ВАРТЕ ! ! ! при виготовленні пива з пивоварів ми отримуємо 0,5 л пива за близько 1 злотих незрівнянно більш високої якості.
галерея продукту