
Підберезники + підберезники + опеньки мариновані набір RU 900мл / 800г Ліснийкарби
2 508 грн.



мариновані гриби є цінним доповненням до м'ясних страв, а також салатів і доповнюють меню будь-якого банкету.

Podgrzybek - Це номер один серед "лісових скарбів" , знайдених в Польщі, відмінно підходить в будь - якому вигляді, але справжню глибину смаку витягує з нього маринад-ніжний, солодкуватий з не надто великою кількістю оцту і спецій, що додають характер.
Підгрибки цінуються за аромат, смак, колір і твердість. Польський польський народ гідно оцінив його популярність навіть у росіян, які називають підгрибка - "польський гриб". Німці, з іншого боку, оцінили його каштановий смак і назвали його каштановим грибом ("Маронен").
він дуже поширений в кінці літа і протягом всієї осені, ми можемо зустріти його по всій Польщі, проте найкрасивіші і здорові екземпляри походять з декількох місць в країні хв.
пастеризований продукт
інгредієнти: підберезники 56%, вода, спиртовий оцет, цукор, цибуля, морква, сіль, гірчиця, перець натуральний зернистий, лавровий лист.
термін придатності і номер партії: на кришці
зберігати в сухому і прохолодному місці. Після відкриття зберігайте в холодильнику при температурі. від + 4с протягом 7 днів.

Боровик - справжній король польських лісів - можна сказати, корона "лісових скарбів".
красивий, яскравий, огрядний вабить своїм солодкуватим горіховим смаком, його маринад кристально чистий і також такий унікальний смак у поєднанні з нашими білими грибами.
з початку літа і до кінця осені, чим пізніше сезон і чим холодніше ночі, тим здоровіше і благородніше наш король, тому що його смак так само, як цінують і інші дрібні мешканці лісової підстилки, кожен екземпляр багаторазово проглядається, щоб на ваші столи потрапляли тільки найздоровіші екземпляри.
як гарнір він може перетворити навіть звичайну їжу в незвичайне частування.
панує в наших горах, однак, коли погода сприятлива і у нас є так званий хороший рік, ми можемо зустріти його як в листяних, так і хвойних лісах по всій Польщі.
мариновані гриби є цінним доповненням до м'ясних страв, а також салатів і доповнюють меню будь-якого банкету.
пастеризований продукт
інгредієнти: білі гриби 57%, вода, спиртовий оцет, цукор, цибуля, морква, сіль, гірчиця, натуральний зернистий перець, лавровий лист, запашний перець.
термін придатності і номер партії: на кришці
зберігати в сухому і прохолодному місці. Після відкриття зберігайте в холодильнику при температурі. від + 4с протягом 7 днів.

Openka - це ще одна"спеціальність заводу" родом виключно з нашого регіону-Біловезької пущі і Книшинської пущі.
опеньок завдяки своєму солодкуватому медовому післясмаку дуже цінується всіма цінителями грибів. в поєднанні з відповідною не надто солодкої оцтової заливкою разом створює виключно смачне і вишукане поєднання.
ці гриби також цінуються в Італії, Німеччині, на Україні і в Росії зустрічаються пізньої осені виключно в старушиних лісах і борах,
В околицях старих дерев і повалених стовбурів, отже, такий їх урожай в Біловезькій пущі.
мариновані гриби є цінним доповненням до м'ясних страв, а також салатів і доповнюють меню будь-якого банкету.
пастеризований продукт
інгредієнти: медовий опеньок 56%, вода, спиртовий оцет, цукор, цибуля, морква, сіль, гірчиця, перець натуральний зернистий, лавровий лист.
термін придатності і номер партії: на кришці
зберігати в сухому і прохолодному місці. Після відкриття зберігайте в холодильнику при температурі. від + 4с протягом 7 днів.