
Peklosol лопнув часник трав'яний для шинки домашнього м'ясного асорті
110 грн.

готуєте м'ясо в шинці? Обов'язково спробуйте часниково-трав'яні пеклі, призначені для м'ясного асорті, приготованого в шинці.
- проста у використанні-ви легко і швидко приготуєте ідеальну розсаду для приготування вареного і копченого м'яса, наприклад, в шинці, витягуючи з них чудовий смак.
- один продукт, безліч можливостей обробки-заливка відмінно підійде для приготування м'яса, наприклад, в шинці, але ви також будете використовувати його для копчення, в'ялення або запікання (при температурі нижче 150°C) ваших домашніх делікатесів.
- ідеально складена суміш-ви знайдете в ній силу спецій m.in.: чорний перець, запашний перець, мускатний горіх, перець чилі, кмин, коріандр, гірчиця, гострий перець, солодкий перець, сушена цибуля і гранульований часник, а також трави: майоран, чабер і любисток. Ці натуральні і корисні добавки додадуть домашнім виробам відмінний смак і неповторний аромат.
- ефективний захист від впливу несприятливих бактерій-завдяки нашому розсолу ваші шинки та інше м'ясо не тільки збережуть гарний колір, але і будуть мікробіологічно стабільними.
- ефективна упаковка - 100 г пеклосоли достатньо для приготування в шинці цілих 1,1 кг вареної шинки або іншого м'яса, яке ви роздмухуєте, запікаєте або запікаєте (при температурі нижче 150°C).
завдяки нашій новітній пеклі приготування смачного і корисного м'яса
в шинці, наприклад, вареної шинки з часниково-трав'яним ароматом, - це саме задоволення. Використовуючи готові, перевірені пропорції, ви легко і швидко приготуєте ароматну заливку, збагачуючи смак домашньої шинки трав'яними нотками. Наша соляна сіль також зробить ваше м'ясо не тільки апетитним кольором, але і збереже мікробіологічну стабільність. Упаковки в 100 г достатньо, щоб приготувати до 1,1 кг вареної шинки або іншого м'яса, яке ви роздуваєте, запікаєте або запікаєте (при температурі нижче 150°).
Якщо у вашій домашній кухні ще не було страв, приготованих на пару в шинці-спробуйте їх!

підготовка:
вміст пакета залийте 1 л води, доведіть до кипіння і дайте охолонути. Помістіть шматок шинки або свинячої корейки вагою 1,1 кг в невелику ємність так, щоб він повністю знаходився під поверхнею солярки. Для швидшого процесу затвердіння додайте м'ясо в кілька місць (прибл.60-80 мл розсолу). Вилікувати в холодильнику (4-8°C) протягом 5-7 днів, перевертаючи м'ясо кожні 2 дні. Після затвердіння вийміть м'ясо з розсолу і покладіть в шинку. Помістіть термометр у кришку. Помістіть блюдо шинки в каструлю з водою так, щоб його рівень був вище рівня м'яса. Температура води не повинна перевищувати 90°C. заварювати доведіть до 68°C всередині м'яса. Потім вийміть шинку з води, дайте їй охолонути, а потім поставте її в холодильник, бажано на ніч.
інгредієнти: неміодована сіль, спеції (чорний перець 4,3%, запашний перець, мускатний горіх, перець чилі, кмин, коріандр, гірчиця, гострий перець, солодкий перець); речовина проти злежування: E 536, часник гранульований 4,4%, цукор, трави 1,5% (майоран, чабер, любисток), сушена цибуля, нітрат поту, нітрит натрію.
продукт може містити слідові кількості гірчиці, селери, сої, кунжуту, глютену, горіхів.