Павло Охман, Адам Плюшка
- палітурка: буклет
- кількість сторінок:344
- розмір:225x170 мм
- ISBN:9788366500877
- Рік випуску: 2020
- видавництво: вулик>
- стан: як новий вулик>
кулінарна подорож по всіх регіонах Польщі. Ви відкриєте для себе нові і забуті страви в рослинних версіях. Ви дізнаєтеся історію страв і який вплив на регіональну кухню надали розділи, природні умови, місцеве населення, а також географічне положення. Що таке Дятли на Люблінщині, голубті в Західній Померанії, фудзарки пастуші в Підкарпатті, рушанка на Куявах або легницькі бомби в Нижній Сілезії. Ви побачите, як на смак картопля з ягодами, піца з борів Тухольських і фруктові супи з незвичайними добавками. Ви дізнаєтеся, що робити з черствого хліба, куди додати пастернак, брукву і кольрабі. Що панує на святкових столах Сілезії або Малої Польщі. Які солодощі для жирного четверга можна приготувати в Померанії, Мазовії, Куявах або Підлясьє. Сюрпризи не будуть закінчені, як, наприклад, багато традиційних польських страв є веганськими з [...] з простих і дешевих інгредієнтів, унікальні солодкі і сухі страви. На сніданок, обід, післяобідній чай і вечерю.Познайомтеся з регіональною кухнею нашої країни з використанням рослинних інгредієнтів і насолоджуйтеся унікальним [...] л Охман, автор блогу [...], більше 1000 оригінальних рецептів і книги смакоти з рослин. Проста випічка, десерти, сніданки без яєць і молочних продуктів. Першовідкривач регіональної польської кухні та страв з диких рослин.
нижче опис стану книги ↓
жоден з вищезазначених дефектів візуального або механічного характеру не впливає на повний зміст книги і можливість читання її повного тексту .