Овочева регіональна кухня Павло Охман

Овочева регіональна кухня Павло Охман


1 397 грн.


Код:17117142226
Наявність: в наявності
Cтан: Б/у
Обкладинка: м'яка з крилами
Заголовок: Овочева регіональна кухня
Мова публікації: польський
Рік видання: 2020
Видавництво: Поле
Номер видання: 1
Ширина продукту: 17 см
Стан: Б/у
Носій: паперова книга
Автор: Павло Охман
Вага продукту з одиничною упаковкою: 0.85 кг
Форма: керівництво
Кількість сторінок: 344
Серія: Корто Мальтезе
Висота продукту: 22.5 см
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
овочева регіональна кухня

Павло Охман, Адам Плюшка

  • палітурка: буклет
  • кількість сторінок:344
  • розмір:225x170 мм
  • ISBN:9788366500877
  • Рік випуску: 2020
  • видавництво:
    • стан: як новий
Овочева регіональна кухня Павло Охман

кулінарна подорож по всіх регіонах Польщі. Ви відкриєте для себе нові і забуті страви в рослинних версіях. Ви дізнаєтеся історію страв і який вплив на регіональну кухню надали розділи, природні умови, місцеве населення, а також географічне положення. Що таке Дятли на Люблінщині, голубті в Західній Померанії, фудзарки пастуші в Підкарпатті, рушанка на Куявах або легницькі бомби в Нижній Сілезії. Ви побачите, як на смак картопля з ягодами, піца з борів Тухольських і фруктові супи з незвичайними добавками. Ви дізнаєтеся, що робити з черствого хліба, куди додати пастернак, брукву і кольрабі. Що панує на святкових столах Сілезії або Малої Польщі. Які солодощі для жирного четверга можна приготувати в Померанії, Мазовії, Куявах або Підлясьє. Сюрпризи не будуть закінчені, як, наприклад, багато традиційних польських страв є веганськими з [...] з простих і дешевих інгредієнтів, унікальні солодкі і сухі страви. На сніданок, обід, післяобідній чай і вечерю.Познайомтеся з регіональною кухнею нашої країни з використанням рослинних інгредієнтів і насолоджуйтеся унікальним [...] л Охман, автор блогу [...], більше 1000 оригінальних рецептів і книги смакоти з рослин. Проста випічка, десерти, сніданки без яєць і молочних продуктів. Першовідкривач регіональної польської кухні та страв з диких рослин.

стан книги

нижче опис стану книги ↓

як новий

  • непомітні або незначні сліди використання, які можуть включати неминучі наслідки використання книги (які можуть з'явитися m.in. в процесі зберігання),
  • тонкий вигин однієї сторінки,
  • ледь помітна бруд на обкладинці або окремих сторінках.

    жоден з вищезазначених дефектів візуального або механічного характеру не впливає на повний зміст книги і можливість читання її повного тексту .

Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.