ОСАХАРИВАЮЩИЙ фермент рідка Глюко-амілаза 50 мл

ОСАХАРИВАЮЩИЙ фермент рідка Глюко-амілаза 50 мл


297 грн.


Код:13340300474
Наявність: в наявності
Марка: Starowar
Код виробника: 0645
Вага продукту з одиничною упаковкою: 0.16 кг
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62

ОСАХАРИВАЮЩИЙ фермент рідка Глюко-амілаза 50 мл

ОСАХАРИВАЮЩИЙ фермент рідка Глюко-амілаза 50 мл

пропоновані нами ферменти отримані від кращого виробника в ЄС, для якого якість є основою.

використовуючи набір ферментів для ЗЕРНОВИХ браг, ви зможете приготувати бурбон, віскі, коньяк і житнє м'ясо найвищої якості.

осахаривающий фермент використовується для шроту, який використовується, наприклад, для ЗЕРНОВИХ пюре.

50 мл достатньо для 100 кг борошна або борошна

оптимальний pH і робочий діапазон ферменту pH 5-5,5

оптимальна температура 55-60°c

після того, як пюре охолоне до 60 °C, ми додаємо лимонну кислоту для підкислення пюре. брага повинна мати 5-5, 5 pH.

перевіряємо смужкою рН. Ми даємо розчинений у воді осахаривающий фермент з розрахунку 1 мл ферменту на 2 кг шроту або борошна. Дуже ретельно перемішуємо.

коли пюре охолоне до 35°C, додаємо гідратовані дріжджі. Потрібно пам'ятати, що температура дріжджового розчину і браги повинна бути однаковою

температура бродіння 35°C.

Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.