ОСАХАРИВАЮЩИЙ фермент рідка Глюко-амілаза 50 мл

ОСАХАРИВАЮЩИЙ фермент рідка Глюко-амілаза 50 мл
297 грн.

пропоновані нами ферменти отримані від кращого виробника в ЄС, для якого якість є основою.
використовуючи набір ферментів для ЗЕРНОВИХ браг, ви зможете приготувати бурбон, віскі, коньяк і житнє м'ясо найвищої якості.
осахаривающий фермент використовується для шроту, який використовується, наприклад, для ЗЕРНОВИХ пюре.
50 мл достатньо для 100 кг борошна або борошна
оптимальний pH і робочий діапазон ферменту pH 5-5,5
оптимальна температура 55-60°c
після того, як пюре охолоне до 60 °C, ми додаємо лимонну кислоту для підкислення пюре. брага повинна мати 5-5, 5 pH.
перевіряємо смужкою рН. Ми даємо розчинений у воді осахаривающий фермент з розрахунку 1 мл ферменту на 2 кг шроту або борошна. Дуже ретельно перемішуємо.
коли пюре охолоне до 35°C, додаємо гідратовані дріжджі. Потрібно пам'ятати, що температура дріжджового розчину і браги повинна бути однаковою
температура бродіння 35°C.