чверть приблизно 2 кг.
Radamer-це, безумовно, найвідоміший польський бренд сиру. Деякі припускають, що, як і gouda або ementaler, бренд Radamer має своє коріння в Нідерландах або Швейцарії.
правда, що формула цього унікального сиру була розроблена близько 20 років тому радзинськими сироварами. До цього часу в канонах світового сироваріння не існувало сиру, який поєднував би м'якість голландської Гауди з чіткістю і очками розміром зі стиглу вишню, які ми можемо знайти в швейцарському ементалі. Grand Radamer-це благородний сир, який витримується не менше 3 тижнів у так званій сухій скоринці.
при його виробництві важливу роль відіграють відібрані пропіонові бактерії, які змушують сирну масу заповнюватися характерними повітряними сітками. Сир постійно перевертають і масажують спеціальною пастою, яка дозволяє йому дихати.
ретельно підібрана температура і вологість, а також відповідний час є гарантією красивих, великих і рівномірно розташованих осередків. В результаті виходить сир, який, поряд з м'яким молочно-вершковим післясмаком, вражає нотами волоського горіха і смаженого мигдалю.
інгредієнти:
пастеризоване молоко, сіль, бактерії молочного бродіння, стабілізатор - хлорид кальцію, барвник - аннато
інформація про харчування
- в 100 г
- енергетична цінність: 1426 кДж/343 ккал
- жир: 26 г
- включаючи насичені жирні кислоти: 18 г
- вуглеводи: 1,3 г
- включаючи цукру: 0 г
- білок: 26 г
- сіль: 1,4 г