інструкція по застосуванню:
слід використовувати згідно. наша інструкція "процес затирання".
1️ ⃣ Крок 1 - Підготовка завантаження
змішайте подрібнене зерно або борошно з киплячою водою у співвідношенні 1:3 ( наприклад,7 кг дробу на 21 літр води).
2️ ⃣ Крок 2-Зріджуючий фермент
відміряну кількість розріджуючого ферменту необхідно розвести в ½ склянки води, влити в пюре і ретельно перемішати.
перевірити кислотність смуга pH. Брага повинна мати pH 5,35-6,5 на цьому етапі. Додайте лимонну кислоту, щоб виправити рН.
дайте охолонути до температури 65 °C.
3️ ⃣ Крок 3 - Осахаривающий фермент
після того, як пюре охолоне до 65 °C, перевірте кислотність смугою pH. Брага повинна бути 4,5-5,5 pH. Додайте лимонну кислоту, щоб підкислити пюре.
відміряну кількість осахарівающего ферменту необхідно розвести в ½ склянки води, влити в пюре і ретельно перемішати.
4️ ⃣ Крок 4 - фермент, що знижує в'язкість
отмеренное кількість ферменту, що зменшує в'язкість, слід розвести в ½ склянки води, влити в пюре і ретельно перемішати.
дайте постояти до температури 35 °C.
5️ ⃣ Крок 5-дистиляційні дріжджі
після того, як пюре охолоне до 35 °C, додайте дріжджі відповідно до інструкції виробника. Слід пам'ятати, що температура браги і дріжджового розчину повинна бути однаковою.Температура бродіння 35°C.
перед використанням змішайте вміст Саше, пляшки.