ОЦУКРЮЮЧИЙ фермент 50 мл ДИСТИЛЯТОРНЕ пюре Зернові фермент глюкоамілаза

ОЦУКРЮЮЧИЙ фермент 50 мл ДИСТИЛЯТОРНЕ пюре Зернові фермент глюкоамілаза


297 грн.


Код:10932597548
Наявність: в наявності
Вага продукту з одиничною упаковкою: 0.16 кг
Марка: Starowar
EAN (GTIN): 5906190994288 ,
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
ОСАХАРИВАЮЩИЙ фермент 50мл

глюкоамілаза для розщеплення крохмалю

осахаривающий фермент використовується для борошна, картоплі і подрібненої жита, пшениці, кукурудзи і т.д. щоб розкласти крохмаль на сбраживаемые цукру, щоб дріжджі в процесі ферментації переробляли заряд.

осахарівающій фермент використовується після застосування розріджує ферменту.

ОЦУКРЮЮЧИЙ фермент 50 мл ДИСТИЛЯТОРНЕ пюре Зернові фермент глюкоамілаза

дозування ОСАХАРИВАЮЩЕГО ферменту:

борошно, шрот: 1 мл / 2 кг

картопляний крохмаль: 2 мл / 2 кг

 

використання:

  • для картопляного крохмалю (доза x 2),
  • для крупи (пшениця, кукурудза жита)

 

специфікація:

✅оптимальний pH 5 - 5,5

✅робочий діапазон ферменту pH 5 - 5,5

✅оптимальна температура 55 - 60 °c

50 мл  досить на 100 кг крупи або борошна.

інструкція по застосуванню:

слід використовувати згідно. наша інструкція "процес затирання".

 

1️ ⃣ Крок 1 - Підготовка завантаження

змішайте подрібнене зерно або борошно з киплячою водою у співвідношенні 1:3 ( наприклад,7 кг дробу на 21 літр води).

2️ ⃣ Крок 2-Зріджуючий фермент

відміряну кількість розріджуючого ферменту необхідно розвести в ½ склянки води, влити в пюре і ретельно перемішати.

перевірити кислотність смуга pH. Брага повинна мати pH 5,35-6,5 на цьому етапі. Додайте лимонну кислоту, щоб виправити рН.

дайте охолонути до температури 65 °C.

3️ ⃣ Крок 3 - Осахаривающий фермент

після того, як пюре охолоне до 65 °C, перевірте кислотність смугою pH. Брага повинна бути 4,5-5,5 pH. Додайте лимонну кислоту, щоб підкислити пюре.

відміряну кількість осахарівающего ферменту необхідно розвести в ½ склянки води, влити в пюре і ретельно перемішати.

4️ ⃣ Крок 4 - фермент, що знижує в'язкість

отмеренное кількість ферменту, що зменшує в'язкість, слід розвести в ½ склянки води, влити в пюре і ретельно перемішати.

дайте постояти до температури 35 °C.

5️ ⃣ Крок 5-дистиляційні дріжджі

після того, як пюре охолоне до 35 °C, додайте дріжджі відповідно до інструкції виробника. Слід пам'ятати, що температура браги і дріжджового розчину повинна бути однаковою.Температура бродіння 35°C.

перед використанням змішайте вміст Саше, пляшки.

код товару: 0645

Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.