маринад для риби-суміш трав і спецій-120г

Маринад для риби-суміш трав і спецій-120 г
143 грн.

маринад для риби - суміш трав і спецій використовується для приготування розсолу, який зберігає і надає відмінний смак, що виділяється при копченні, смаженні або смаженні риби.
маринад для риби - суміш трав і спецій використовується для приготування розсолу, який зберігає і надає відмінний смак, що виділяється при копченні, смаженні або смаженні риби.
рецепт копченої риби
готуйте:
1,5 кг риби (4 дрібних форелі або великий Короп), 2 л холодної води, 1 пакет маринаду для риби з сумішшю трав і спецій. У холодну воду додайте пакет маринаду для риби, щоб зробити розсіл. Все ретельно перемішати. Рибу вимити, позбутися від зябер і помістити в розсіл. Відкладіть на ОК. 10 годин в холодильник або інше прохолодне місце, температура якого не буде перевищувати 8°C. Після закінчення цього часу рибу вийняти і
ретельно висушити (це змусить рибу роздуватися, а не готувати). Для зливу ви можете залишити рибу в теплому місці або використовувати сушарку для харчових продуктів. Після висихання шкірка риби стане сухою, і вони самі стануть м'яко жорсткими — це той момент, коли ви можете помістити їх в коптильню і коптити при температурі 60 - 70°C протягом прибл. 40 хвилин. Для копчення риби ідеально підійде фруктова тріска, наприклад,
черешня. Для посилення смаку під час обсушування ми рекомендуємо посипати верхню частину риби сумішшю трав і спецій: "пряний до риби".
інгредієнти:
сіль, цукор, суміш трав і спецій 16,7% (кайенский перець, солодкий перець, чорний перець, гірчиця біла, чебрець, імбир, лавровий лист).
