Ціна з ПДВ за кілограм: 4,80 зл
ячмінна крупа peczak/pecak
ця крупа являє собою незбиране, очищене і поліроване зерно ячменю і відноситься до круп з великими, товстими крупами. Це напівфабрикат, з якого роблять Ламану і перлову крупу. Має дуже приємний зерновий запах, світло-сірий з зеленими або жовтуватими відтінками. З усіх ячмінних каш володіє найбільшою поживною цінністю.
- поживний;
- здоровий;
- енергетичний;
- економічний;
- висококалорійний;
- легкий у приготуванні.
склад: пучок містить великий вміст білка, вуглеводів, що забезпечують енергію, вітамінів (В1, В2, РР), мінеральних солей( кальцій, калій, залізо), крохмалю, клітковини.
містить глютен
поживна Ценность100 г%RWS в 100 г Енергетична ценность1398 кДж/334 ккал17тир2,0 г3в тому числі насичених жирних кислот0,35 г2углеводный74,9 г29в тому числі сахаров0,5 г1белок8,4 г17соль0,01 г0мембраник5,4 г
застосування: ця каша використовується як для м'ясних, так і для вегетаріанських страв. Рекомендується для тушкованих страв, супів, запіканок, нерозлучників і для загущення соусів. Він чудово поєднується з беконом. З пучка також виходить смачний пучок з грибами.
PS. правильно приготований пучок використовується в якості приманки для половини риби !!!
підготовка: пропорції: 1 стакан. Пучків-2 склянки. струмінь. Промийте пучок, потім залийте водою (замочіть близько 5 годин, це дозволить воді вбратися і швидше приготувати пучок). Закип'ятити воду з сіллю, додати пучок і варити на середньому вогні близько 25 хвилин. Кинувши пучок в киплячу воду, білок швидше застигне, пучок буде смачніше, сипучим. PS. Для аромату можна додати столову ложку вершкового масла для приготування їжі.
зберігання: темне, сухе і провітрюване місце.
Країна походження: Польща