КОКОСОВИЙ ЦУКОР 1 КГ ПАЛЬМОВИЙ НАТУРАЛЬНИЙ ЗДОРОВИЙ ЗАМІННИК ЦУКРУ

КОКОСОВИЙ ЦУКОР 1 КГ ПАЛЬМОВИЙ НАТУРАЛЬНИЙ ЗДОРОВИЙ ЗАМІННИК ЦУКРУ


880 грн.


Код:14801689417
Наявність: в наявності
Марка: DeliFOOD
Вага: 1 кг
Тип: Цукор
Тип цукру: кокосовий цукор
EAN (GTIN): 5902115194429 ,
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
кокосовий цукор 1 кг пальмовий натуральний здоровий замінник цукру
КОКОСОВИЙ ЦУКОР 1 КГ ПАЛЬМОВИЙ НАТУРАЛЬНИЙ ЗДОРОВИЙ ЗАМІННИК ЦУКРУ

опис:

натуральний підсолоджувач

кокосовий цукор є підсолоджувачем і цікавою альтернативою білому цукру, особливо через його оригінальний смак, а також нижчий глікемічний індекс. Поряд з іншими підсолоджувачами, такими як Ксиліт або стевія, кокосовий цукор набуває такої ж популярності і входить в раціон людей, які свідомо харчуються. Пальмовий цукор, так його ще називають, за смаком нагадує коричневий цукор. В основному він складається з сахарози, але в ньому також присутні глюкоза і фруктоза. Його склад змінюється залежно від сорту, віку кокосової пальми та способу випаровування соку в процесі виробництва. Отже, в його складі можуть бути численні мінерали і антиоксиданти.

вітаміни та мінерали

цукор кокосової пальми багатий мінералами і вітамінами, цінними для нашого організму m.in.: калій, залізо, магній, цинк, а також вітамін З і вітаміни групи в, які благотворно впливають на роботу нервової, імунної та кровоносної систем. бруньки квіток кокоса, з яких виробляється цукор, являють собою багатство природних антиоксидантів, амінокислот, оцтової кислоти і ферментів. Кокосовий цукор є натуральним продуктом і не містить штучних барвників.

в азіатських країнах кокосовий цукор вважається лікарською сировиною, а кокосову пальму називають "Кальпа врікша", що означає "Дерево життя". У Малайзії цю пальму називають "pokok seribu guna", що означає"дерево тисячі застосувань". Традиційна китайська медицина часто використовує переваги кокосового цукру, застосовуючи його при захворюваннях верхніх дихальних шляхів і болю в горлі.

виробництво кокосового цукру

кокосовий цукор виробляється з суцвіть кокосової пальми. Їх стебла при розрізі дають білий сік з солодким присмаком. Весь процес збору рідини може відбуватися до місяця, але одна пальма в рік виробляє її до 300 літрів. Випарена рідина після загустіння перетворюється в коричневий сироп. При нагріванні набуває розсипчасту консистенцію. 

використання:

кокосовий цукор можна використовувати на кухні кожен день, для підсолоджування кави і чаю, для приготування печива, випічки і коктейлів. В індійській кухні його використовують для приготування різних кави, печива і десертів. Надає стравам неповторний смак і аромат. Це відмінна альтернатива тростинному цукру.  Він використовується, наприклад, для збалансування солоного смаку риби, а також для страв типу Каррі та соусів. Цукор з кокосової пальми вдало замінить посипання на випічку і прекрасно поєднується з пікантними стравами. 

інгредієнти: кокосовий цукор з відібраних квітів Cocos nucifera.

КОКОСОВИЙ ЦУКОР 1 КГ ПАЛЬМОВИЙ НАТУРАЛЬНИЙ ЗДОРОВИЙ ЗАМІННИК ЦУКРУ

[*(001305084)*]

Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.