желе Віняри зі смаком агрусу-це смачний і легкий у приготуванні десерт. Вона характеризується дуже фруктовий смак і благородний колір-це те, що він користується визнанням у багатьох польських будинках. Винні желе дуже надихають-ви будете готувати з них класичний десерт, прикрашати ними торти або фруктові чашки. A якщо ви любите дивувати своїх близьких смаколиками, прикрасьте желе фруктами або збитими вершками. Желе Віньяри-Запрошення в країну десертів
приготування і застосування
спосіб приготування500 мл
4 порції
закип'ятити 500 мл води. Вилийте вміст пакета в гарячу воду і перемішайте до повного розчинення. Не готуйте.
вилийте охолоджене желе в чашки і залиште в холодильнику до концентрації. Ви можете прикрасити желе свіжими фруктами.
варто знати
в жарку погоду, а щоб отримати желе в кубиках, слід використовувати менше води (ок.400 мл). Пам'ятайте, що свіжі ківі та ананас роблять желе не стовпчастим.
зберігання
зберігати в сухому і прохолодному місці.