
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
1 188 грн.


кава без кофеїну Brazil Swiss Water
✅ кава без кофеїну Decaf Brasil Swiss Water - це кава без кофеїну на 99%. ця пропозиція ідеально підходить для любителів смаку кави, які не потребують або змушені виключати кофеїн зі свого раціону.
✅ процес декофеінізації Swiss Water полягає у використанні води і точно підібраних параметрів температури і часу, завдяки чому кава зберігає свій природний смак без неприємного гіркого післясмаку.
✅ метод Swiss Water - Це самий екологічний і безпечний для здоров'я метод позбавлення від кофеїну з кавових зерен.
Decaf Brasil Swiss Water – кава, яка доставить вас прямо в центр Бразильських плантацій, навіть якщо кофеїн не ваш улюблений.
✅ чиста Арабіка: що тут говорити-100% арабіка гарантує, що в вашу чашку потрапляє тільки зерно найвищої якості. Це для тих, хто цінує класику в кращому вигляді.
✅ Swiss Water - магія обробки: коли ви чуєте "кава без кофеїну", ви думаєте про компроміси? За допомогою Swiss Water ви забудете про них раз і назавжди. Цей процес передбачає природне видалення кофеїну з квасолі, зберігаючи їх смак у повній мірі. Екологічно чистий, безпечний для здоров'я, без хімікатів – це кава в зернах без кофеїну, якому ви можете довіряти.
✅ сутність Бразилії: уявіть собі плантації в Серрадо-самому серці Бразилії. Кава з цих місць унікальна, і її смак і аромат не мають собі рівних. Decaf Brasil Swiss Water-це не просто Кава в зернах без кофеїну, це, перш за все, кава з душею бразильської землі.
✅ Середня обжарка - баланс смаку: середня ступінь обжарювання цієї кави гарантує, що кожне зерно розкриє свою повноту аромату, зберігаючи при цьому ніжність і тонкість.
✅ зі смаком післясмак: ніжний на смак, без кислотності-це кава для тих, хто цінує гармонію. Післясмак шоколаду і горіхів перетворить кожен ковток в невелику дегустацію.
✅ універсальність пивоваріння: чи є ви шанувальником кавоварки, кавоварки, aeropress, french pressu або крапельного кави – Decaf Brasil Swiss Water відмінно підійде для будь-якого з цих пристроїв. Виберіть метод, який вам найбільше підходить, і насолоджуйтесь чудовим смаком.
Якщо ви шукаєте каву з унікальним смаком, яка не потребує кофеїну, щоб здивувати – Decaf Brasil Swiss Water-це вибір для вас. 100% арабіка, бразильське коріння, унікальна обробка Swiss Water і відмінний смак шоколаду з горіхами – все це чекає вас в одній ідеальній упаковці.


свіжообсмажена кава Ingagi Coffee для кого?
✅ любителі Еспресо,
✅ професійні баристи,
✅ домашні баристи,
✅ прихильники безкомпромісної якості,
✅ шукачі нових ароматів і смаків,
✅ захоплені цікавими сортами, сучасними та інноваційними обробками кавового зерна,
✅ всіх тих, хто із задоволенням експериментує з альтернативними методами пивоваріння,
✅ кафе, які роблять ставку на високу якість пропонованої ними продукції


яку каву можна заварити з бобів Ingagi Coffee?
наші свіжообсмажені боби відмінно підходять для приготування еспресо і приготування кави на його основі - americano і молочної кави: капучино, cafe latte, caffè mocha.
у нас також є широкий асортимент яскраво обсмажених бобів, що ідеально підходять для заварювання кави з переливу.


як заварювати каву Ingagi Coffee?
нашу каву можна приготувати всіма способами заварювання.Ви повинні вибрати правильний тип зерна. Залежно від ступеня обсмажування зерен і товщини помелу нашу каву можна заварювати:
темні і середні палаючі зерна:
✅ в напірних і колб-машинах,
✅ в кафе,
✅ безпосередньо в чашку заливаючи мелену каву водою при температурі 85-91 ° c
середнє і світле обсмажування зерна ідеально підходить для заварювання альтернативними методами:
✅крапельниця / переповнення
✅ aeropress
✅плавильний котел (турецька кава)


ступеня обсмаження кави Ingagi Coffee.
1. ідеально підходить для альтернативних методів пивоваріння.
2. ідеально підходить для переливу і кавоварки.
3. ідеально підходить для кавоварок і кавоварок.
який ступінь обсмаження кави вибрати для еспресо?
для приготування еспресо найкраще вибирати темно-і середньо обсмажену каву. світло-смажені зерна характеризуються високою кислотністю, що небажано для еспресо. Кава середнього обсмаження відрізняється відмінним балансом між солодкістю і нотками, характерними для даного сорту. Навпаки, темно-смажена кава-це багатство нот темного шоколаду, горіхів і карамелі, позбавлених кислотності.


ступеня подрібнення кави Ingagi Coffee:
1️ ⃣ дрібно для автоматичної машини високого тиску.
2️ ⃣ дрібно для кави.
3️ ⃣ середньо-дрібнодля заварювання в Aeropress.
4️ ⃣ в середньомудля заварювання в крапельного / переливу.
5 / B>для заварювання в French press.
який ступінь помелу кави вибрати для приготування еспресо?
в цілому правило говорить, що чим коротше кава буде контактувати з водою, тим тонше він повинен бути подрібнений. каву під Еспресо подрібнюємо дрібно , але не в пудру. під пальцями повинні відчуватися дрібні кавові зерна. Завдяки такому подрібненому кави в колбі кавоварки буде створюватися відповідний тиск, і вода буде рівномірно проникати через подрібнене зерно.




причини, чому Ingagi Coffee хороший?
✅ Ми пропонуємо добірні сорти кави Арабіка з документально підтвердженим джерелом їх походження.
✅ ми імпортуємо Зерно з усього світу, m.in. з Африки, Азії, Центральної Америки та Південної Америки.
✅ Ми співпрацюємо з невеликими плантаціями, підтримуючи місцеві ферми, які керують плантаціями кави сорту Arabic.
✅ у нашій ростерській зерновій каві обсмажують невеликими партіями.
✅ ми обсмажуємо каву в барабанних Печах, використовуючи розроблені сенсорні профілі, щоб витягти з зерна потенціал: аромат, солодкість, ноти.
✅ у нас є сертифікати: Rainforest Alliance, а частина пропонованих нами кави виробляється за технологією Swiss Water і Swiss Water Organic.
✅ Ми є членом спеціальної кавової асоціації.

питання про каву, які ви задаєте нам найчастіше:
скільки грам кави використовувати для заварювання улюбленого напою?
✅ Еспресо один-7-12 грам кави
✅ подвійний еспресо (double espresso) - 14-21 грам кави
✅ кавоварка-правильно подрібнену каву насипаємо в край ситечка, не збиваючи його
✅ перелив / крапельниця-6-6, 5 грама кави на 100 мл води
якою має бути температура води для приготування кави?
пам'ятайте! Кава не любить окріп. Оптимальна температура заварювання кави-це діапазон 88-94 ° C. Це діапазон температур, в якому після заварювання кави ми витягуємо всі смакові якості, що містяться в ньому. У цьому температурному діапазоні ми заварюємо каву альтернативними методами: drip, chemex, aeropress. Еспресо заварюють при температурі вище 90 ° C (максимум до 94 ° C).
який вміст кофеїну в каві?
компактність кофеїну варіюється в залежності від сорту кави. Арабіка містить 1-1,5% кофеїну, що значно менше, ніж робуста, в якій вміст кофеїну коливається в межах 1,8-4,0%.
вміст кофеїну в окремих кавових напоях буде формуватися наступним чином:
✅ cold brew – (холодна кава) - це навіть 150 мг кофеїну в 200 мл ,
✅ 25 мл чашки Еспресо ( один Еспресо) - поставляє ОК. 40-65 мг кофеїну,
✅ кава на основі еспресо - (молочна кава; капучино, латте маккіато) буде містити ту ж дозу кофеїну, що і Еспресо, використовуваний для його приготування),
✅ подвійний еспресо навіть 130 мг кофеїну в одній порції кави,
✅ традиційно зварена кава – кількість кофеїну становить від 70 мг до 140 мг у 220 мл напою,
✅ кава з кавоварки < / b – - це 60-135 мг кофеїну в 125 мл,
✅k awa розчинний 200 мл< / b – - забезпечує від50 мг до 80 мг кофеїну,
✅ кава без кофеїну – містить від 10 до 14 мг кофеїну в 250 мл настою.
який ступінь обсмаження кави вибрати для еспресо?
для приготування еспресо найкраще вибрати темно-і середньо-обсмажену каву . світло-смажені зерна характеризуються високою кислотністю, що небажано для еспресо. Кава середнього обсмаження відрізняється відмінним балансом між солодкістю і нотками, характерними для даного сорту. Навпаки, темно-смажена кава-це багатство нот темного шоколаду, горіхів і карамелі, позбавлених кислотності.
який ступінь обсмаження кави вибрати для перекладу?
у переливній кавоварці найкраще підходять кави світлого обсмаженого кольору. Кава, обсмажений в яскравому профілі, дозволить виявити в ньому все найкраще: квіткові і фруктові ноти, тонку солодкість і кислотність.
чому кава кисла?
необхідно розуміти різницю між кислим кави і кислотністю кави.
кислотність кави є найбільш бажаним явищем. Вища кислотність характеризуватиметься благородною арабікою, яка містить більше фруктових нот, ніж робуста, яка, безумовно, має більше гіркоти.
хороша кислотність поглиблює смаковий профіль настою і сенсорні відчуття. Кислотність не тільки робить каву освіжаючим і соковитим, але і "підкорює" інші смаки – підсилює солодкість і фруктові нотки.
Отже, що може бути причиною того, що кава кислий-неприємний, терпкий, з терпким смаком, часто навіть важко ковтати?
✅ неякісні кавові зерна - незрілі, з такими дефектами, як хвороби, цвіль або механічні пошкодження,
✅ несвіжа кава - неприємно кисла кава також є результатом занадто тривалого зберігання і хімічних процесів, що відбуваються в каві. У кавових зернах багато жиру, який з часом прогіркне. В процесі окислення утворюється хлорогенова кислота. Кава, що містить цю речовину, завжди буде мати кислий смак,
✅ нехтування кавоваркою - причиною неприємного кислого смаку кави також може бути поганий стан кавоварки, яку ми використовуємо для заварювання. У той момент, коли ми наливаємо високомінералізовану воду в машину, відбувається відкладення мінералів всередині машини. Камінь, що залягає всередині кавоварки, складається в основному з кальцію, який має солоний і кислий присмак, а в поєднанні з кавою він стає ще більш терпким, терпким і неприємним,
✅ процес заварювання кави - варто знати, що навіть зерна хорошої якості можуть мати неприємний смак, якщо варити їх неналежним чином. При приготуванні кави слід звернути особливу увагу на:
- температура води- занадто низька може викликати випадання неприємного кислого післясмаку,
- ступінь помелу кави- занадто товсті частинки можуть збільшити кислотність,
- час заварювання - занадто короткий кави може бути неприємним на смак,
- кількість кави на порцію. вулик>
що означає в описі кави позначення microlot, single origin і blend?
✅ Microlot - Це зерна з унікальними характеристиками, знайдені в межах однієї плантації. Колекція таких зерен називається мікролотом (лот англійською мовою означає "порція" або "партія"
✅ Single origin означає "Одне джерело" (також званий кави speciality) - це однорідний кави, що походить з одного строго визначеного місця. Термін, що позначає цей тип кави, широкий і може означати каву, що походить не тільки з однієї держави, а й з однієї плантації або навіть з одного врожаю
✅ Blend - являє собою суміш двох або більше сортів кави, кожен з яких походить з різних регіонів.
чому метод Swiss Water, який використовується для декофеінізації кави, є найбільш безпечним і екологічно чистим?
Swiss Water Process ® - це запатентований метод декофеінізації, який використовує тільки воду для видалення 99,9% вмісту кофеїну в каві, зберігаючи при цьому всі його оригінальні властивості. У цьому процесі, крім води, використовуються час і температура. процес Swiss Water® - це екологічна і безпечна декофеінізація кави без використання хімічних речовин.
що таке зерно піберрі?
зерно Піберрі-це зерно круглої форми, яке є результатом одиночного росту кісточки в кавовій вишні. найбільш поширена форма кавового плоду має 2 кісточки, звернені один до одного плоскою поверхнею, проте іноді через аномалії утворюється тільки одне насіння сферичної форми. Боби Піберрі складають близько 5% ретельно відібраного врожаю найвищої якості. Зерно Піберрі відрізняється більшою щільністю, більш повним і солодким смаком.
чи справді кава без кофеїну не містить кофеїну?
незважаючи на свою назву, кава без кофеїну не позбавлена кофеїну на 100%. Для того, щоб кава вважалася кавою без кофеїну, з неї необхідно видалити кофеїн у кількості не менше 97%. Найбезпечнішим і екологічно чистим методом видалення кофеїну з кави є метод Swiss Water®, завдяки якому кофеїн із зерна видаляється на 99,9%.