Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно


1 188 грн.


Код:14657153010
Наявність: в наявності
Код виробника: 5905068088562 ,
Вага: 250 г
Розмір упаковки (г): 250 г
Додаткові характеристики: без лактози низький глікемічний індекс знежирений веганський вегетаріанський
Стан упаковки: оригінальний
EAN (GTIN): 5905068088562 ,
Марка: Ingagi Coffee
Торгова назва: INGAGI COFFEE
Сорт кави: Арабіка
Продукт не містить: антизбрилятори барвник цукор дріжджі клейковина ГМО яйце консервант лактоза молочні продукти пальмова олія горіх кісточка пшениця соя транс-жири (загартовані)
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
кава без кофеїну Бразилія Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

кава без кофеїну Brazil Swiss Water

✅ кава без кофеїну Decaf Brasil Swiss Water - це кава без кофеїну на 99%. ця пропозиція ідеально підходить для любителів смаку кави, які не потребують або змушені виключати кофеїн зі свого раціону.

процес декофеінізації Swiss Water полягає у використанні води і точно підібраних параметрів температури і часу, завдяки чому кава зберігає свій природний смак без неприємного гіркого післясмаку.

✅ метод Swiss Water - Це самий екологічний і безпечний для здоров'я метод позбавлення від кофеїну з кавових зерен.

Decaf Brasil Swiss Water – кава, яка доставить вас прямо в центр Бразильських плантацій, навіть якщо кофеїн не ваш улюблений.

✅ чиста Арабіка: що тут говорити-100% арабіка гарантує, що в вашу чашку потрапляє тільки зерно найвищої якості. Це для тих, хто цінує класику в кращому вигляді.

✅ Swiss Water   - магія обробки: коли ви чуєте "кава без кофеїну", ви думаєте про компроміси? За допомогою Swiss Water ви забудете про них раз і назавжди. Цей процес передбачає природне видалення кофеїну з квасолі, зберігаючи їх смак у повній мірі. Екологічно чистий, безпечний для здоров'я, без хімікатів – це кава в зернах без кофеїну, якому ви можете довіряти.

✅ сутність Бразилії: уявіть собі плантації в Серрадо-самому серці Бразилії. Кава з цих місць унікальна, і її смак і аромат не мають собі рівних. Decaf Brasil Swiss Water-це не просто Кава в зернах без кофеїну, це, перш за все, кава з душею бразильської землі.

✅ Середня обжарка - баланс смаку: середня ступінь обжарювання цієї кави гарантує, що кожне зерно розкриє свою повноту аромату, зберігаючи при цьому ніжність і тонкість.

✅ зі смаком післясмак: ніжний на смак, без кислотності-це кава для тих, хто цінує гармонію. Післясмак шоколаду і горіхів перетворить кожен ковток в невелику дегустацію.

✅ універсальність пивоваріння: чи є ви шанувальником кавоварки, кавоварки, aeropress, french pressu або крапельного кави – Decaf Brasil Swiss Water відмінно підійде для будь-якого з цих пристроїв. Виберіть метод, який вам найбільше підходить, і насолоджуйтесь чудовим смаком.

Якщо ви шукаєте каву з унікальним смаком, яка не потребує кофеїну, щоб здивувати – Decaf Brasil Swiss Water-це вибір для вас. 100% арабіка, бразильське коріння, унікальна обробка Swiss Water і відмінний смак шоколаду з горіхами – все це чекає вас в одній ідеальній упаковці.

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

свіжообсмажена кава Ingagi Coffee для кого?

✅ любителі Еспресо,

✅ професійні баристи,

✅ домашні баристи,

✅ прихильники безкомпромісної якості,

✅ шукачі нових ароматів і смаків,

✅ захоплені цікавими сортами, сучасними та інноваційними обробками кавового зерна,

✅ всіх тих, хто із задоволенням експериментує з альтернативними методами пивоваріння,

✅ кафе, які роблять ставку на високу якість пропонованої ними продукції

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

яку каву можна заварити з бобів Ingagi Coffee?

наші свіжообсмажені боби відмінно підходять для приготування еспресо і приготування кави на його основі - americano і молочної кави: капучино, cafe latte, caffè mocha.

у нас також є широкий асортимент яскраво обсмажених бобів, що ідеально підходять для заварювання кави з переливу.

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

як заварювати каву Ingagi Coffee?

нашу каву можна приготувати всіма способами заварювання.Ви повинні вибрати правильний тип зерна.  Залежно від ступеня обсмажування зерен і товщини помелу нашу каву можна заварювати:

темні і середні палаючі зерна:

в напірних і колб-машинах,

в кафе,

безпосередньо в чашку заливаючи мелену каву водою при температурі 85-91 ° c

середнє і світле обсмажування зерна ідеально підходить для заварювання альтернативними методами:

крапельниця / переповнення

aeropress

плавильний котел (турецька кава)

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

ступеня обсмаження кави Ingagi Coffee.

1. ідеально підходить для альтернативних методів пивоваріння.

2. ідеально підходить для переливу і кавоварки.

3. ідеально підходить для кавоварок і кавоварок.

який ступінь обсмаження кави вибрати для еспресо?

для приготування еспресо найкраще вибирати темно-і середньо обсмажену каву. світло-смажені зерна характеризуються високою кислотністю, що небажано для еспресо. Кава середнього обсмаження відрізняється відмінним балансом між солодкістю і нотками, характерними для даного сорту. Навпаки, темно-смажена кава-це багатство нот темного шоколаду, горіхів і карамелі, позбавлених кислотності.

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

ступеня подрібнення кави Ingagi Coffee:

1️ ⃣ дрібно для автоматичної машини високого тиску.

2️ ⃣ дрібно для кави.

3️ ⃣ середньо-дрібнодля заварювання в Aeropress.

4️ ⃣ в середньомудля заварювання в крапельного / переливу.

5 / B>для заварювання в French press.

який ступінь помелу кави вибрати для приготування еспресо?

в цілому правило говорить, що чим коротше кава буде контактувати з водою, тим тонше він повинен бути подрібнений. каву під Еспресо подрібнюємо дрібно , але не в пудру. під пальцями повинні відчуватися дрібні кавові зерна. Завдяки такому подрібненому кави в колбі кавоварки буде створюватися відповідний тиск, і вода буде рівномірно проникати через подрібнене зерно.

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно
Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

причини, чому  Ingagi Coffee хороший?

✅  Ми пропонуємо добірні сорти кави Арабіка з документально підтвердженим джерелом їх походження.

ми імпортуємо Зерно з усього світу, m.in. з Африки, Азії, Центральної Америки та Південної Америки.

Ми співпрацюємо з невеликими плантаціями, підтримуючи місцеві ферми, які керують плантаціями кави сорту Arabic.

у нашій ростерській зерновій каві обсмажують невеликими партіями.

ми обсмажуємо каву в барабанних Печах, використовуючи розроблені сенсорні профілі, щоб витягти з зерна потенціал: аромат, солодкість, ноти.

у нас є сертифікати: Rainforest Alliance, а частина пропонованих нами кави виробляється за технологією Swiss Water і Swiss Water Organic.

Ми є членом спеціальної кавової асоціації.

Кава без кофеїну 250 г бразильська Швейцарська вода зерно

питання про каву, які ви задаєте нам найчастіше:

скільки грам кави використовувати для заварювання улюбленого напою?

Еспресо один-7-12 грам кави

подвійний еспресо (double espresso) - 14-21 грам кави

кавоварка-правильно подрібнену каву насипаємо в край ситечка, не збиваючи його

перелив / крапельниця-6-6, 5 грама кави на 100 мл води

якою має бути температура води для приготування кави?

пам'ятайте! Кава не любить окріп. Оптимальна температура заварювання кави-це діапазон 88-94 ° C. Це діапазон температур, в якому після заварювання кави ми витягуємо всі смакові якості, що містяться в ньому. У цьому температурному діапазоні ми заварюємо каву альтернативними методами: drip, chemex, aeropress. Еспресо заварюють при температурі вище 90 ° C (максимум до 94 ° C).

який вміст кофеїну в каві?

компактність кофеїну варіюється в залежності від сорту кави. Арабіка містить 1-1,5% кофеїну, що значно менше, ніж робуста, в якій вміст кофеїну коливається в межах 1,8-4,0%.

вміст кофеїну в окремих кавових напоях буде формуватися наступним чином:

✅ cold brew – (холодна кава) - це навіть 150 мг кофеїну в 200 мл ,

✅ 25 мл чашки Еспресо ( один Еспресо) - поставляє ОК. 40-65 мг кофеїну,

✅ кава на основі еспресо - (молочна кава; капучино, латте маккіато) буде містити ту ж дозу кофеїну, що і Еспресо, використовуваний для його приготування),

✅ подвійний еспресо навіть 130 мг кофеїну в одній порції кави,

✅ традиційно зварена кава – кількість кофеїну становить від 70 мг до 140 мг у 220 мл напою,

✅ кава з кавоварки < / b – - це 60-135 мг кофеїну в 125 мл,

k awa розчинний 200 мл< / b – - забезпечує від50 мг до 80 мг кофеїну,

✅ кава без кофеїну – містить від 10 до 14 мг кофеїну в 250 мл настою.

який ступінь обсмаження кави вибрати для еспресо?

для приготування еспресо найкраще вибрати темно-і середньо-обсмажену каву . світло-смажені зерна характеризуються високою кислотністю, що небажано для еспресо. Кава середнього обсмаження відрізняється відмінним балансом між солодкістю і нотками, характерними для даного сорту. Навпаки, темно-смажена кава-це багатство нот темного шоколаду, горіхів і карамелі, позбавлених кислотності.

який ступінь обсмаження кави вибрати для перекладу?

у переливній кавоварці найкраще підходять кави світлого обсмаженого кольору. Кава, обсмажений в яскравому профілі, дозволить виявити в ньому все найкраще: квіткові і фруктові ноти, тонку солодкість і кислотність.

чому кава кисла?

необхідно розуміти різницю між кислим кави і кислотністю кави.

кислотність кави є найбільш бажаним явищем. Вища кислотність характеризуватиметься благородною арабікою, яка містить більше фруктових нот, ніж робуста, яка, безумовно, має більше гіркоти.

хороша кислотність поглиблює смаковий профіль настою і сенсорні відчуття. Кислотність не тільки робить каву освіжаючим і соковитим, але і "підкорює" інші смаки – підсилює солодкість і фруктові нотки.

Отже, що може бути причиною того, що кава кислий-неприємний, терпкий, з терпким смаком, часто навіть важко ковтати?

✅ неякісні кавові зерна - незрілі, з такими дефектами, як хвороби, цвіль або механічні пошкодження,

✅ несвіжа кава - неприємно кисла кава також є результатом занадто тривалого зберігання і хімічних процесів, що відбуваються в каві. У кавових зернах багато жиру, який з часом прогіркне. В процесі окислення утворюється хлорогенова кислота. Кава, що містить цю речовину, завжди буде мати кислий смак,

✅ нехтування кавоваркою - причиною неприємного кислого смаку кави також може бути поганий стан кавоварки, яку ми використовуємо для заварювання. У той момент, коли ми наливаємо високомінералізовану воду в машину, відбувається відкладення мінералів всередині машини. Камінь, що залягає всередині кавоварки, складається в основному з кальцію, який має солоний і кислий присмак, а в поєднанні з кавою він стає ще більш терпким, терпким і неприємним,

✅ процес заварювання кави - варто знати, що навіть зерна хорошої якості можуть мати неприємний смак, якщо варити їх неналежним чином. При приготуванні кави слід звернути особливу увагу на:

  • температура води- занадто низька може викликати випадання неприємного кислого післясмаку,
  • ступінь помелу кави- занадто товсті частинки можуть збільшити кислотність,
  • час заварювання - занадто короткий кави може бути неприємним на смак,
  • кількість кави на порцію.

що означає в описі кави позначення microlot, single origin і blend?

Microlot -   Це зерна з унікальними характеристиками, знайдені в межах однієї плантації. Колекція таких зерен називається мікролотом (лот англійською мовою означає "порція" або "партія"

✅  Single origin означає "Одне джерело"  (також званий кави speciality)  - це однорідний кави, що походить з одного строго визначеного місця. Термін, що позначає цей тип кави, широкий і може означати каву, що походить не тільки з однієї держави, а й з однієї плантації або навіть з одного врожаю

✅  Blend -  являє собою суміш двох або більше сортів кави, кожен з яких походить з різних регіонів.

чому метод Swiss Water, який використовується для декофеінізації кави, є найбільш безпечним і екологічно чистим?

Swiss Water Process ® - це запатентований метод декофеінізації, який використовує тільки воду для видалення 99,9% вмісту кофеїну в каві, зберігаючи при цьому всі його оригінальні властивості. У цьому процесі, крім води, використовуються час і температура. процес Swiss Water® - це екологічна і безпечна декофеінізація кави без використання хімічних речовин.

що таке зерно піберрі?

зерно Піберрі-це зерно круглої форми, яке є результатом одиночного росту кісточки в кавовій вишні. найбільш поширена форма кавового плоду має 2 кісточки, звернені один до одного плоскою поверхнею, проте іноді через аномалії утворюється тільки одне насіння сферичної форми. Боби Піберрі складають близько 5% ретельно відібраного врожаю найвищої якості. Зерно Піберрі відрізняється більшою щільністю, більш повним і солодким смаком.

чи справді кава без кофеїну не містить кофеїну?

незважаючи на свою назву, кава без кофеїну не позбавлена кофеїну на 100%. Для того, щоб кава вважалася кавою без кофеїну, з неї необхідно видалити кофеїн у кількості не менше 97%. Найбезпечнішим і екологічно чистим методом видалення кофеїну з кави є метод Swiss Water®, завдяки якому кофеїн із зерна видаляється на 99,9%.

Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.