скляна банка, металева кришка, Вага нетто: 480 г
на основі рибного бульйону з лососевих
крихкі, потріскують під зубами зерна
дата виготовлення: 25.09.2024
термін придатності: 24.03.2025
скляна банка, металева кришка, Вага нетто: 480 г
на основі рибного бульйону з лососевих
крихкі, потріскують під зубами зерна
дата виготовлення: 25.09.2024
термін придатності: 24.03.2025
пропозиція по приготуванню гамбургерів з ікрою-порція для 4 осіб
інгредієнти: булочки для гамбургерів 4 штуки, пшеничний Мак 80 г, Моцарелла 200 г, 2 яйця, авокадо 2 штуки, сир, наприклад Almmette, оливкова олія 4 столові ложки, Лимон 1 штука, булочка для панірування, сіль перець за смаком і прованські трави.
підготовка : нарізати моцарелу, збити яйця, посипати борошном нарізані скибочки моцарели і замочити в яйці, потім посипати булочкою для панірування і обсмажити з обох сторін. Обсмажте булочки в духовці до коричневого кольору, попередньо збризнувши їх або змастіть маслом з провансальськими травами. Готуємо соус з авокадо (очищені подрібнюємо виделкою, додаємо сіль і перець за смаком, лимонний сік і трохи олії). Залишилося зібрати бургер, викласти на нижню частину гуакамоле (пасту з авокадо ) просмажену моцарелу, сир і ікру, накрити все верхньою частиною булочки. Готово!