гриби шитаке 100 г
це все
гриби шитаке цілі сушені 100 г.Країна походження В'єтнам. Для соусів, яєчень, різотто або супів-красиво ароматні і дуже смачні гриби, краще, ніж дуби. Склера їстівна.
шиітаке (Shitake)
шитаке зустрічається рідко через його лікувальної дії, спрямованого в основному на захворювання верхніх дихальних шляхів, поганий кровообіг і проблеми з печінкою. Лікарський гриб шитаке має природну антибактеріальну дію і допомагає лікувати виразки та проблеми зі шлунком. У Японії, Кореї та Китаї він був відомий як ліки та харчова добавка більше 1000 років. Багато допоміжних речовин було випробувано для лікування людей, які постраждали від вибуху атомної бомби в Хіросімі та Нагасакі, але ефект плодових тіл гриба шитаке виявився найбільш ефективним. Гриби шитаке діють як губка, яка висмоктує отруйні речовини з організму і, отже, ефективно поглинає радіоактивне випромінювання. Дослідження показали протипухлинні ефекти, зниження рівня холестерину та високий кров'яний тиск, болючість та запалення суглобів.
Shitake рекомендуємо:
активація процесів самовідновлення,
заняття рекреаційними та змагальними видами спорту,
високе стресове навантаження і виснаження,
високі вимоги до концентрації та енергії,
після оперативних процедур для одужання (не після трансплантації органів),
безглютенова дієта, ожиріння і діабет,
поповнення широкого спектру природних речовин .
замочіть гриби в гарячій воді на 10 хвилин. Використовується як гарнір для приготування їжі, для супів, м'яса.