Ser Bcheche de chèvre
смак: ніжний, легкий і вершковий
характеристики французького сиру
Buche de Chevre, це сирний рулет з пастеризованого козячого молока з низьким вмістом сичугу, який дозріває щонайменше 2 місяці. Сир покритий характерною білою цвіллю.
Bcheche de chèvre в дослівному перекладі означає "козяче колода" - через те, що цей блакитний козячий сир має форму рулету, звідси і назва. Buche de Chevre виробляється в регіоні Пуату-Шарант в долині Луари в центральній Франції. Цей козячий сир дуже легко намазати на багет. Також цей козячий рулет є ідеальним доповненням до салатів або легких закусок. Безсумнівно, ідеально поєднується з медом або варенням (перш за все, ми рекомендуємо кустарні варення з високих Альп).
історія
коза була однією з перших одомашнених тварин, а перші сири з козячого молока датуються 7000 роком до нашої ери. У Середні віки людина виявила, що сичуг (фермент, природно присутній у шлунку) дозволяє молоку скорочуватися. Козячий сир вважався в Римській імперії вишуканим розкішним продуктом. З часом він став основним продуктом солоних і солодких страв. У 77 р.До н. е. існувало вже не менше тринадцяти видів козячого сиру. У Середні віки козячий сир був настільки популярним, що став козирем для паломників на шляхах до Сантьяго-де-Компостелла.
рекомендовані вина
що стосується червоних вин, то, перш за все, ми рекомендуємо Каберне Франк. Ми рекомендуємо, перш за все, Білий Бургундський Petit Chablis або білий ельзаськийPinot Blanc . Сомельє також звертає увагу на гарне поєднання цього сиру з сухими ігристими винами.
склад: пастеризоване козяче молоко (походження Франція) сіль, коагулянт бродіння.