
Домашній сир закваска для сиру бактерії 2шт 1г
649 грн.

закваска сиру VIVO-це стартер, призначений для виробництва власного домашнього сиру.
сир-продукт, рекомендований для дієти кожної людини. Його перевагою є високий вміст повноцінного білка і мінералів, які необхідні під час росту дітей і у вигляді щоденного раціону, як доповнення до дефіциту дорослим, літнім людям і спортсменам.
білок і мінерали (кальцій, фосфор) сприяють розвитку кісток, м'язів та інших тканин. Також рекомендується вагітним жінкам для нормального розвитку плода.
закваска для сиру - якими властивостями вона володіє?
закваска для сиру складається з комбінації гомоферментних бактерій (Lactococcus lactis ssp. Lactis, Lactococcus lactis ssp.. Креморіс), гетероферментуючих (Lactococcus lactis ssp. lactis biovar. diacetylactis). Суміш культур має високу активність для отримання кислоти і утворює велику кількість діацетилу і ацетоїну, вуглекислого газу, летких жирних кислот.Сир, отриманий за допомогою цієї закваски, має яскраво виражений смак і запах ферментованого молока.
кому рекомендується закваска для сиру?
- рекомендується людям різного віку, особливо вагітним і годуючим жінкам і дітям від 6 місяців;
- рекомендується спортсменам і людям з підвищеною фізичною активністю;
- рекомендується людям після травм, переломів, літніх людей.
компоненти
мальтодекстрин,ліофілізовані штами бактерій: Lactococcus lactis subsp.Lactis, Lactococcus lactis subsp. креморіс, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
харчова цінність в 100 г
енергетична цінність -242 кДж /58 ккал
жир -2,0 г
- включаючи насичені жирні кислоти -1,4 г
вуглеводи -5,9 г
- включаючи цукру -5,6 г
білок -4,0 г
сіль - 0,13 г
додаткова інформація
зберігати від +2 до +8°C.
Вага нетто: 1 г - 2 флакони по 0,5 г

навіщо їсти домашній йогурт?
по - перше
домашній йогурт смачний - домашні йогурти широко використовуються на кухні. Досить мати вдома фрукти, горіхи, мюслі, вівсянку, пшоно і т. д. все, що ми хочемо!Здорова альтернатива підсолодженим і штучно забарвленим йогуртам. щільний, оксамитовий і натуральний на смак, кращий!
по-друге
домашній йогурт на 100% натуральний-при приготуванні власного домашнього йогурту ми на 100% впевнені, що наш продукт не містить штучних барвників, консервантів, цукрів та інших продуктів... Побачивши, як молоко перетворюється на йогурт, ми маємо докази того, що в такому продукті є крихітні, живі, активні бактеріальні культури. Це велике задоволення як для нас, так і для домочадців. Такий йогурт: нуль цукру, нуль сухого молока і крохмалю, нуль барвників! Для цього: тільки молоко і бактерії, максимальна свіжість , традиційно квасять.
по-третє
домашній йогурт-це те ж саме здоров'я-такий йогурт-це свіжоприготована флора бактерій з вітамінами, що утворюються в результаті ферментації, низькокалорійна і легко засвоювана їжа, яку можна їсти в будь-який час, в будь-який час, щодня.
по-четверте
домашній йогурт - це всього лише 10 хвилин роботи - Так, Нам потрібно 10 хвилин, щоб змішати інгредієнти, плюс близько 6-10 годин-це час очікування власного домашнього здорового йогурту! Такий продукт економічний і дешевше, ніж "магазинні" аналоги.
робимо домашній йогурт
молоко: коров'яче, козяче, овече та ін.від 1 до 3 літрів, в залежності від ваших потреб. Можна використовувати рослинні напої: мигдальні, Кокосові, соєві і т.д.,
бактерії: купівля спеціального закваски для йогурту або бактерій з йогурту з магазину,
посуд, йогуртниця, термос: скляний посуд з кришкою, Каструля, банку, глиняний посуд, термос (не алюмінієвий) йогуртниця (її перевага в тому, що вона сама стежить за потрібною температурою). Ми не використовуємо алюмінієвий посуд!
термометр: стане в нагоді для вимірювання температури молока,
ковдра, рушник, радіатор - для підтримки температури 37-43°C.
як використовувати закваску?
1. 1-3 л пастеризованого молока довести до кипіння і остудити до температури. + 37 до + 43°с.
2. Додайте в молоко вміст флакона і ретельно перемішайте. Блюдо з молоком ретельно накрити, накрити ковдрою і поставити в тепле місце на ОК.8-10 годин.
3. Після закінчення цього часу поставте блюдо в холодильник і почекайте кілька годин - йогурт ще більше загусне. Вживайте його до 7 днів. Отриманим йогуртом можна закопувати молоко ще 2-3 рази, використовуючи 4 великих ложки йогурту на 2 літри молока.
lactobacillusy iBifidobacterie - корисні бактерії в організмі людини
часті бактеріальні інфекції верхніх дихальних шляхів, носа, горла або пазух виникають через ослаблений імунітет дорослих і дітей. Причиною такого стану є ослаблення бактеріальної флори в кишечнику, що є важливим фактором для підтримки нормального імунітету. Люди, які часто застуджуються, виявляють нестачу корисних бактерій в кишечнику (дисбактеріоз в кишечнику).
у кишечнику присутні лактобактерії (лактобацили) і біфідобактерії, які відповідають за стан нашого здоров'я. Однак, коли відбувається порушення їх дії (занадто мала кількість), починають розмножуватися небажані штами бактерій, наприклад, Коліби, простудні бактерії, стрептококи і т.д. серйозні бактеріальні інфекції лікуються антибіотиками, які негативно впливають на бактеріальну флору в кишечнику. Антибіотики знищують шкідливі бактерії, а також борються з корисними бактеріями, виявленими в тонкому кишечнику. Через це імунітет організму послаблюється.
після і під час курсу антибіотиків рекомендується вживати молочні продукти, в яких містяться живі бактеріальні культури. До таких продуктів відноситься ацидофільне молоко , яке містить позитивні штами бактерій, здатні протидіяти несприятливим гнильним бактеріям і патогенам. Ацидофільне молоко можна використовувати з ліками та харчовими продуктами.