Alcomat Scotch Whiskey Distillers Yeast-це благородні дріжджі, призначені для виробництва високоякісного шотландського віскі і, зокрема, односолодового віскі. Цей штам створює родичі, ідеально підходять для витримки в бочках. Він також має високу стійкість до алкоголю (більше 15%). Основною перевагою є дуже хороша асиміляція складних цукрів, що є найкращим рішенням для виробництва віскі без додавання ферментів. Ідеально підходить для безперервного бродіння. Незважаючи на те, що цей сорт найбільш широко використовується в Шотландії, він ідеально підходить для виробництва всіх видів віскі та інших ДИСТИЛЬОВАНИХ напоїв, виготовлених із зернових і витриманих в бочках. Ідеально підходить для ЗЕРНОВИХ установок, розім'ятих солодом. Він дуже добре засвоює складні цукру, підвищуючи ефективність і усуваючи проблему потенційних помилок затирання. Це дозволяє виробляти класичний шотландський віскі.
Особливості продукту:
- здатність засвоювати складні цукру
- оптимальна температура бродіння 18-32°C.
- висока стійкість до алкоголю, більше 15%.
- виробництво речовин, що сприяють старінню в бочках
- сорт, який використовується для виробництва класичного віскі
використання :
перший (рекомендується):
додати дріжджі в 10-кратну масу води при температурі 25-35°C, що знаходиться в широкому посуді. Вся поверхня води повинна бути покрита тонким шаром дріжджів. Зачекайте 20 хвилин. Обережно перемішайте, уникаючи утворення грудок. Повільно подвойте об'єм, повільно додаючи попередньо встановлений з резервуара, це знизить температуру. Зачекайте 10 хвилин. Ретельно перемішайте гідратовані дріжджі в установленому стані. Різниця температур гідратованих дріжджів і заданого значення не повинна перевищувати 5°C.
другий (швидкий):
вміст пакетика додати в ємність для бродіння із заданою температурою 20-30°C і перемішати.
склад: дріжджі (Saccharomyces cerevisiae), емульгатор: e491 (моностеарат сорбітану)
дозування: 10 г / 25-30 літрів
кількість: 10шт.
використовувати до кінця: термін придатності і немає. партії на упаковці. Зберігати в сухому і прохолодному місці (бажано в холодильнику ). Продукт не для безпосереднього споживання.