
Цукор апельсин 500г 0.5 кг Апельсин ароматизований барвистий для вати сухий
528 грн.
кольоровий цукор для цукрової вати
Здрастуйте!
ми хотіли б представити нашу пропозицію - барвистий цукор 0,5 кг в дойпаку, Помаранчевий зі смаком і запахом апельсина.
цукор сухий і сипучий, не грудкуватий. Він має інтенсивний колір і виразно відчутний смак. Відмінно підходить для виробництва цукрової вати.
на інших аукціонах також доступні інші кольори та смаки. більше 35 смаків на вибір!
(ми пропонуємо також тверді палички для обертання ВАТ в різних варіантах).
ми перейшли на міцні мішки типу doypack, які характеризуються:
- високою міцністю
- красивим зовнішнім виглядом з можливістю стояти вертикально
- заводським закриттям у вигляді пломби, що гарантує герметичність і свіжість
- знову щільно закривається/відкривається міцною струною після розриву пломби

цукор призначений, перш за все, до виробництва цукрової вати як в невеликих maszynkach домашніх, так і професійних. Він також може бути корисний у багатьох інших випадках, наприклад: як доповнення до торти , креми , хлібобулочні вироби і т. д. він також відмінно підходить для напоїв!змінить їх колір, а також смак .
переваги наших цукрів:
- найвища якістьпідтверджується відгуками
- сухі і сипучі
- завдяки сухостіне злипаються, не прилипаютьдо стінок мірних стаканчиків, контейнерів
- красиві, інтенсивні і рівні кольорипри збереженні дуже невеликої кількості барвників
- повний спектр 8 різних кольорів
- чітко відчутний смак і навіть запах
- тверді кристали цукру, не дрібний цукор
- чіткі етикетки з ароматами для швидкого пошуку і поліпшення зовнішнього вигляду
корисна інформація:
- розмір кристалів цукру, а також колірний відтінок можуть незначно відрізнятися в різних поставках або пакетах.
- цукрові вати, виготовлені з кольорових цукрів, завжди будуть світліше, ніж сам цукор, будуть мати менш інтенсивний колір
- вихід кольорового/ароматизованого цукру завжди трохи менше звичайного білого цукру, тобто з тієї ж кількості кольорового/ароматизованого цукру вийде трохи менше вати, ніж зі звичайного цукру
- консистенція цукрів може відрізнятися від білого цукру, також може відрізнятися в залежності від кольору і смаку
перераховані вище характеристики абсолютно нормальні фізики.
детальна інформація про продукт, на який поширюється Цей список:
склад:
- цукор
- харчовий барвник: E110 (помаранчевий жовтий)
- харчовий ароматизатор (суміш ароматичних речовин, мальтодекстрин, глюкоза, E414 гуміарабік, E440 пектин)
перераховані вище речовини використовуються повсюдно і додаються в тисячі різних загальнодоступних продуктів-Я не знаю. У нашому цукрі це дуже невеликі кількості, що становлять всього 0,15% - 0,56% продукту, в залежності від кольору і смаку. Навпаки, у створеній цукровій ваті це мікроскопічні кількості. Вживання багатьох (навіть дюжини) цукрових Ват в день, приготованих з кольорового/ароматизованого цукру, відповідає нормі.
барвники та ароматизатори відповідають директиві комісії 2012/231 / EC, стандарту ZN-96 / a-007 та регламенту Європейського парламенту № 1333/2008 та № 1334/2008. Сертифікат відповідності HACCP, ISO 9001-2000.
Вага нетто: прибл. 500 г
харчова цінність в 100 г продукту: енергетична цінність: 400 ккал, вуглеводи: 100 г
зберігання: бажано в сухому, прохолодному, затемненому місці.
вироблено в Польщі.
продукт може погано впливати на активність і концентрацію уваги у дітей або викликати інші небажані реакції організму. Це може мати поганий ефект для алергіків, які страждають алергією на речовини. Слід вживати в помірних кількостях.