хіт!
передрук фоторепортажем видання 1682 року.
закладка книги в подарунок.
Нова книга, що лежала на полиці. Він має тонкі сліди вставки на обкладинці (легкі складки).
хіт!
передрук фоторепортажем видання 1682 року.
закладка книги в подарунок.
Нова книга, що лежала на полиці. Він має тонкі сліди вставки на обкладинці (легкі складки).
книга старопольською та перекладена сучасною мовою.
передрук першої збереженої польської кулінарної книги, виданої в Кракові в 1682 році. Автором був шеф-кухар Краківського воєводи Олександра Міхала Любомирського Станіслав Чернецький. Книга складається з трьох глав і містить 333 рецепта.
у першій частині представлені м'ясні страви, у другому розділі представлені рецепти рибних страв, в останній частині твору представлені рецепти молочних страв, паштетів, способи приготування тортів і пирогів. Кожна з цих частин, крім ста основних рецептів, містить доповнення, так зване Доповнення (ще десять рецептів, що стосуються добавок до раніше описаних страв). Родзинкою кожного розділу є так званий кулінарний секрет. Робота була присвячена автору Олені Теклі Любомирській, дружині Олександра Михайла.