- Вольська-жовтий 500g
- бурулька-цукрова 500g
- WENTA-червоний 500g
- ALIBABA-білий 500G

Цибуля зелена для посадки мікс 4х500г (бурулька, Вольська, Алібаба,Вента)
1 243 грн.

цибуля зелена Вольська 500г
цибуля Вольська користується визнанням селекціонерів і власників присадибних ділянок в основному тому, що дуже добре зберігається. Правильно захищений або закопаний, він здатний витримувати навіть низькі температури протягом тривалого часу, не втрачаючи смаку або твердості.
крім того, він дуже смачний і чудово поєднується з салатами та іншими стравами, в яких його можна вживати безпосередньо. Вольська цибуля не відноситься до найпростіших сортів у вирощуванні, тому що він вимагає хороших грунтових умов, правильного добрива і великої уваги, але натомість віддає сильним ароматом і смаком.


цибуля зелена цибуля Alibaba 500г
цибуля Alibaba. Сорт середньостиглий, урожайний. Куляста цибуля з білою і соковитою м'якоттю і м'яким смаком. Вегетаційний період від посіву до збору врожаю 80-100 днів. Рекомендується для безпосереднього споживання і виробництва сушених продуктів.
цибуля зелена цибуля бурулька Це цікавий сорт з значно подовженими потовщеннями і середнім терміном дозрівання. Це цибуля надійний навіть в гірші погодні умови, рівномірно дозріває. Потовщення досягають середньої маси 150-200 Г.їх оригінальна, сильно довгаста форма дозволяє легко і швидко нарізати овочі. Золотисто-жовта луска добре захистить м'який інтер'єр. Лук-бурулька має прекрасний смак в сирому вигляді, є відмінним доповненням до салатів і салатів. Яскраво виражений смак і аромат цибулі добре поєднується з усіма стравами з м'ясом, поєднується з м'ясним асорті і пастами. Збір пропонованого сорту припадає на період з липня по вересень.


цибуля зелена Wenta 500г Червона
цибуля Wenta - перший польський сорт цибулі з червоною лушпинням, середньопізній, урожайний, порівнянний за врожайністю з голландським сортом Red Baron. Відрізняється хорошою структурою врожаю і рівномірністю заломлення часнику. Цибулини великі, середньою масою 90-100 г, злегка приплюснуті в кулясту форму, з тонкою шийкою. М'якоть тверда, соковита, фіолетово-Біла. Відрізняється високим вмістом вітаміну З і м'яким смаком.