Цибуля / часник насіння на паростки 100 г

Цибуля / часник насіння на паростки 100 г


1 155 грн.


Код:16233682174
Наявність: в наявності
Марка: Виноробня
Тип: паросток
Код виробника: KC100
EAN (GTIN): 5903900976022 ,
Стан упаковки: оригінальний
Тип: зелена цибуля
Вага: 100 г
Торгова назва: Паростки Цибулі
Для замовлення та консультації: 0-800-352-362 044-350-23-62
цибуля / часник насіння на паростки 100 г
здорова їжа в порядку!
Цибуля / часник насіння на паростки 100 г
Цибуля / часник насіння на паростки 100 г

паростки цибулі (Allium cepa) в першу чергу надають бактерицидну і декисляющее дію на організм. Регулярне їх вживання очищає кров, викликає падіння тиску і вмісту цукру в крові, а також викликає підвищення рівня "хорошого" холестерину ЛПВЩ і зниження рівня "поганого" холестерину ЛПНЩ. Завдяки високому вмісту сірки паростки цибулі благотворно впливають на волосся. Вони надзвичайно багаті вітаміном C, селеном, сіркою, фтором і марганцем. На думку деяких дослідників, вони допомагають у профілактиці раку.

насіння починає давати паростки після ОК.4-6 днів. Насіння цибулі мають тверду, щільно прилягаючу до паростків шкаралупу, тому вимагають більш тривалого замочування, ніж інші насіння аналогічного розміру. Варто почекати, поки паростки не досягнуть довжини близько 3-4 см, так як ці шкаралупи розм'якшуються в міру розвитку паростка.

параметри:

  • час проростання:10-15 днів
  • час замочування насіння:8-12 год
  • рекомендований метод вирощування: паросток
  • як є: сирий

харчова цінність паростків

  • вітаміни:A, B, C, E
  • мінеральні компоненти:кальцій, залізо, магній, цинк, калій, фосфор, фтор, марганець, селен, сірка
  • інші:каротин, хлорофіл, білок (20%)

джерело: kielki.info

підготовка паростків:

виробляти паростки в домашніх умовах дуже просто. Дотримуючись інструкції з експлуатації, паростки готові до вживання через 3-6 днів. Паросток дозволяє одночасно вирощувати 3 види паростків. Інший метод виробництва паростків-виробництво паростків в банку. Для цього насіння необхідно промити, потім пересипати в попередньо ошпарену посуд і залити кип'яченою теплою водою. Замочити на кілька годин, потім воду злити, а насіння промити, посуд накрити марлею, перев'язати і поставити в тепле (18-22°C), не сонячне місце. За цей час паростки потрібно промивати 2 рази в день водою. Паростки готові до вживання при довжині ОК.1-2 см, через 3-6 днів.

Цибуля / часник насіння на паростки 100 г
Цибуля / часник насіння на паростки 100 г
Цибуля / часник насіння на паростки 100 г
Товар додано в корзину
Замовити дзвінок
Представник vidpravka зв'яжеться з вами щодо оформлення вашого замовлення.