компоненти
червона сочевиця* 100% (*сертифікований органічний інгредієнт).
опис
органічна червона сочевиця-це коричнева сочевиця без шкаралупи. Завдяки знежиреності червона сочевиця краще засвоюється організмом. Червона сочевиця схильна до перетравлення, тому її найкраще використовувати як гарнір до супів, страв з однієї каструлі та пікантних закусок.
спосіб приготування
попередньо промиту сочевицю відварити в пропорції 1:2 (1 порція сочевиці на 2 порції води) ок.25 хв. посолити в кінці варіння.
харчова цінність в 100 г
енергетична цінність-1597 кДж / 378 ккал
жир - 2,2 г, у тому числі насичені жирні кислоти-0,4 г
вуглеводи-59 г, у тому числі цукру-2,0 г
білок-25 г
сіль-0,02 г
рекомендовані умови зберігання
зберігати в сухому і прохолодному місці .