
ЧАВУННИЙ КОТЕЛ 5 Л МИСЛИВСЬКИЙ КОТЕЛ ТУШОНКИ
2 530 грн.



високоякісний Угорський чавунний котел ідеально підходить для приготування страв в літні вечори
такі, як: суп тушкований,багач, печінки-тушонки
гомілка в пиві, лечо або реберця в капусті
здорове приготування їжі шляхом тушкування може бути альтернативою стравам на грилі.
- котел з цільного шматка натурального чавуну
- покриття, стійке до високої температури стирання і прилипання
- висока термостійкість
- кріплення дозволяє повісити його над багаттям
- откручивающиеся ніжки полегшують зберігання і транспортування


- Висота з ніжками ОК.36 см
- діаметр 24 см
- висота ніжок 16 см
- вага 9 кг
- ємність картриджа / немає води / прибл. 5 л / 5-6 осіб /

горщик слід періодично консервувати шляхом змазування
перед першою випічкою необхідно спалити котел!
як спалити чавунний котел, щоб він не іржавів і їжа з нього вийшла смачною?
це не складно, і завжди краще зробити це самостійно і бути впевненим у жирі, який використовується в цьому процесі.
1. Перед першим використанням промийте каструлю (і кришку) водою. Ні в якому разі не можна використовувати засіб для миття посуду.
2. Ретельно висушіть і змастіть жиром. Для змазування підійдуть будь-які харчові масла. Після змащування залиште на 30-60 хвилин, щоб котел ввібрав його якомога більше, після чого витріть надлишки. Змащуємо котел з обох сторін.
підготовлений таким чином котел слід гріти над жаром вогнища, поки він не стане темно-коричневим. (вигоряння котла можна зробити в духовці при 250 ст. в добре провітрюваному приміщенні)
ми обпалюємо кришку на решітці, "смажачи" її з обох сторін. Якщо у вас немає решітки, кришка обпалюється на котлі, але не закривається щільно. Її потрібно розташувати так, щоб залишалося максимально можливий отвір для відводу вологи з котла.
3. Чавунні котли миють водою без миючих засобів, мочалкою або губкою. Не можна мити посуд в посудомийній машині.
4. Після використання добре знову змастити каструлю, це поверне посуді свіжість і збереже її до наступного використання.
5. Ні в якому разі не слід наливати в розігріту посуд холодні рідини.
6. Посуд, яка має кришку, не слід тримати закритою. У закритій посудині можуть з'явитися ознаки іржі.
правильне обслуговування гарантує, що котел прослужить довгі роки. Особливість чавуну полягає в тому, що його цінність з роками зростає. З чавуном все так само, як з хорошим вінтажним вином
товар новий оригінально упакований
