
Чай Улун Формоза 50г
726 грн.
Улун Формоза-Блакитний чайкомпоненти: напівферментований чай Улун 100% напівферментований чай Улун Формоза за вагою Чай улун-це спеціальність, яка спочатку вироблялася в тайванських горах. Після збору листя

Улун Формоза-Блакитний чай
інгредієнти : напівферментований чай Улун 100%
напівферментований чай Улун Формоза для ваги
чай улун-це спеціальність, яка спочатку вироблялася в тайванських горах. Після збору листя ферментують приблизно до 50%, а потім висушують на сонці. Часте перемішування чаю в бамбукових кошиках під час процесу сушіння дозволяє улуну розвинути м'який смак і дикий згорнутий лист.позитивні властивості чаю улун
чай улун має властивості, які здатні допомогти організму в боротьбі з проблемами зі здоров'ям. Вміщені тут мінерали і вітаміни не тільки стимулюють нервову систему до дії, але і забезпечують виняткове збудження. Завдяки цьому ви також можете дуже позитивно впливати на імунітет вашого організму.
чай улун-інші назви
чай улун в Польщі також називають: синій чай, улун, олонг, улонг, Чорний дракон, чай дракона, напівжирний чай, червоний чай низького бродіння або бірюзовий чай.
виробництво блакитного чаю
процес утворення чаю улун починається зі збору листя і їх впливу на сонце. Листя чаю в'януть, і в них накопичується повітря. потім кисень починає реагувати з ферментами в листі і відбувається ферментативне бродіння . Потім чай струшують. Це викликає сколи країв листя і розтирання. Це полегшує бродіння. Наступним кроком є припинення бродіння шляхом нагрівання в спеціальних воках або котлах до температури 250 градусів. Нагрівання проводиться сухим. Потім листя улуна розкочують, скручують і надають їм остаточну форму і вигляд. Залежно від регіону вони можуть трохи відрізнятися.
властивості чаю улун
чай Дракона має безліч корисних для здоров'я властивостей. Перш за все, він підтримує обмінні процеси, має бактерицидну, седативну дію і знижує ризик розвитку гіпертонії. Крім того, настій улуна підвищує імунітет і життєву силу.
як заварювати чай улун?
параметри пивоваріння:
- температура води-90 градусів
- кількість сушеного-1-3 г на 250 мл води
- час заварювання близько 1-5 хвилин

у нас є великий вибір чаїв, що ідеально підходять для кліматичних вечорів або енергійних ранку.
