спосіб приготування пива:
- вимийте та продезінфікуйте обладнання перед використанням.Чи>
- насипте дріжджі з пакетика в 100 мл охолодженої (27-30°C) води . Зачекайте принаймні 30 хвилин.Чи>
- помістіть закриту банку в гарячу воду .Чи>
- розчинити 1 кг цукру в 2 літрах гарячої води, влити вміст банки. Доведіть до кипіння, ретельно помішуючи.Чи>
- налийте в ферментер і залийте холодною водою до 23 літрів. Температура сусла повинна бути 16-22 & # 176; C.
- влийте гідратовані дріжджі, ретельно помішуючи близько 2 хв.мета хорошої оксигенації сусла.Чи>
- закрийте ферментер кришкою з ферментаційної трубкою.Чи>
- бродіння триває 4-8 днів. Якщо з ферментаційної трубки не виділяється CO2, то ферментація вважається завершеною.Чи>
- після закінчення бродіння розлити пиво в стерильні пляшки, додавши приблизно 4 г цукру на 0,5 л пляшки. Після закапування ретельно перемішайте цукор до розчинення. Залиште на 3-5 днів при кімнатній температурі, потім залиште на 21 день в темному і прохолодному місці.Чи>
термін придатності пива становить 2-3 роки в скляній пляшці.
Ми рекомендуємо на наших інших аукціонах інші продукти та аксесуари для виноробства, винокурні, пивоваріння.