білкова оболонка карамель fi 55mm 10m

Білкова оболонка карамель fi 55мм 10м
1 067 грн.



ковбасна білкова оболонка для ковбас буде добре працювати при приготуванні пропарених і копчених як гарячих, так і холодних домашніх продуктів.
оболонка дозволить вам самостійно приготувати смачні ковбаси та ковбаси, такі як:
живецька, krakowska, шинка, ковбаси тривалого дозрівання ✔️ Просте використання-оболонка надзвичайно проста у використанні, перед наповненням просто замочіть її в розсолі на 15 хвилин, потім щільно заповніть її, зав'яжіть і обробіть.
✔️ має сертифікат PZH — продукт, протестований і схвалений для контакту з харчовими продуктами, також піддаються термічній обробці при високих температурах.
детальна інформація:
оболонка має теплову міцність до 100 ° C оболонка доступна в карамельному кольорі в 10-метрових секціях діаметром 55 мм високоякісна ковбасна оболонка, білкова оболонка тваринного походження-отримана з бичачого СПІЛКА кришка, дозволена до контакту з харчовими продуктами, дозволяє варити в макс.темп. 75°C, копчення 90°C і обробка холодним димом при макс.темп. 40°C Увага! Перед заповненням кожух необхідно замочити на 15 хв при температурі. 20 ±5 ° C у 10-15% сольовому розчині (1/2 склянки на 1 л води).
використовуючи його, ви зможете легко і без проблем приготувати домашні ковбаси і ковбаси, приготовані на пару і копчені, такі як живецька, Краківська і шинка. Оболонка також підійде для приготування ковбас тривалого дозрівання.
щільно заповнену оболонку необхідно обв'язати і обробити відповідної типу ковбаси.
