
Бальзамічний оцет 'Tradizionale Modena DOP' 25 років
11 154 грн.

бальзамічний оцет з Модени Tradizionale 25 y. o.це продукт, отриманий завдяки тонкощам виробництва, що передаються в сім'ї Муссіні з покоління в покоління. Виробляється виключно з винограду сортів Lambrusco Grasparossa і Ancelotta. Після пресування і варіння виноградне сусло проходить процес випаровування в дубовій деревині, де час від часу зменшується обсяг переноситься в іншу, меншу бочку. Таким чином, ми отримуємо продукт, відомий і цінується у всьому світі. Mussini Tradizionale 25 y.o. відповідає всім необхідним стандартам, тобто щільність з коефіцієнтом 1.35, кислотність 6%, чистий і мерехтливий колір з темно-коричнево-фіолетовим кольором. Про сам процес виробництва бальзамічних оцтів Муссіні і про систему класифікації якості читайте в нашій статті за окремим посиланням. Склад: винний оцет, випарене виноградне сусло. Містить сульфіти. Походження: Модена, Італія.
