спосіб приготування:
- закип'ятіть 500 мл води. Вилийте вміст пакета в гарячу воду і перемішайте до повного розчинення. Не готуйте.
- вилийте охолоджене желе в чашки і залиште в холодильнику до концентрації.
- у спекотну погоду і для того, щоб отримати желе в кубиках, слід використовувати менше води (ок.400мл).
- пам'ятайте, що свіжі плоди ківі і ананаса змушують желе не танути.
інгредієнти:
- цукор, желатин, регулятор кислотності (лимонна кислота), ароматизатори, мальтодекстрин, рослинні концентрати (морква і гібіскус, солодка картопля, редис, вишня, яблуко).
харчова цінність після приготування в 1 порції (135 г).
- енергетична цінність 154 кДж/37 ккал
- жир 0 г
- вуглеводи 6,6 г
- включаючи цукру 6,5 г
- клітковина 0 г
- білок 2,2 г
- сіль 0,02 г
упаковка містить 4 порції.
хв.на 50% менше цукру в порівнянні з провідними брендами желе зі смаком малини з цукром.